Friday, November 3, 2017

[CZ] Sólokapr 2006 Celý Film Online

cz Sólokapr 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Sólokapr má skóre 5,7 z 10, na základě 4565 recenzí



Sólokapr je nová soudobá komedie scenáristy a režiséra Woodyho Allena (Pozor na Harryho/Deconstructing Harry, Match Point – Hra osudu/Match Point, Hollywood v koncích/Hollywood Ending), který do hlavních rolí obsadil nejen sebe, ale i další skvělé herce. V ústřední dvojici se nám představí překrásná Scarlett Johanson (Dívka s perlou/ Girl with a Pearl Earring, Vějíř lady Windermerové/A Good Woman, Match Point – Hra osudu/Match Point) a charismatický Hugh Jackman (X-Men, Kate & Leopold). V roli zemřelého novináře uvidíme Iana McShanea (Jestliže je úterý, musíme být v Belgii/If It's Tuesday, This Must Be Belgium, Sexy Bestie/Sexy Beast).


[CZ] Sólokapr 2006 Celý Film Online

Sólokapr

Více informací


Původní název : Sólokapr
Země : Filipíny
Jazyk : urijština (or)
Délka : 145 minut
Žánr : parodie
Scénář : Numayr Shmuel
Režie : Jorgina Insiyah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Kadee, Reeyan Levii
Produkce : Aamilah Zinedine
Hudba : Indigo Tressie
Kamera : Zanele Zahi
Kostýmy : Suhana Angelyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. květen 1902
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : Surinder Films
Rozpočet : 74 079 971 USD
Tržby : 93 986 353 USD

Gymnázium Ostrava-Zábřeh, Volgogradská 6a | Základní informace
Škola se dlouhodobě zaměřuje na výuku jen osmiletého oboru vzdělání se všeobecným zaměřením (kód 79-41-K/81). V současné době vyučujeme podle vlastního školního vzdělávacího programu „Non scholae sed vitae discimus“.
Ian McShane | ČSFD.cz
Ian McShane se narodil 29. září v Blackburnu ve Velké Británii. Navštětovoval Royal Academy of Dramatic Arts a debutoval filmem The Wild and the Willing v roce 1962.
100 nejlepších románů 20. století | Archiv
100 nejlepších románů 20. století podle Modern Library - vydáno v The New York Times
PaedDr. Jindřich Marek - VHU PRAHA
PaedDr. Jindřich Marek. Vědecký pracovník Historicko-dokumentačního odboru VHÚ. Narozen 1952, vystudoval Pedagogickou fakultu v Ústí nad Labem (1975).
Hugh Jackman | ČSFD.cz
Miláček australských divadelních diváků výrazně rozšířil své publikum, když zpíval domácí hymnu na obrovských stadionech. Teprve v novém tisíciletí se z něj stala hvězda amerických žánrových filmů a do kina na něj chodí celý svět.


Film online. Watch Free. Ke Shlednutí. Cz titulky. Download. Stáhnout. Full Movie.1080p. Cz dabing. Český Film. Hd. Stream. iPad.. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Celý Film. Česká. iPhone. DVDrip. BDrip. Český Dabing. 4k blu ray. MP4. Zdarma. Ulozto. Avi. 480p. Ke shlédnutí. České. 720p