Friday, November 3, 2017

[CZ] Gangy New Yorku 2002 Celý Film Online

cz Gangy New Yorku 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Gangy New Yorku má skóre 6,3 z 10, na základě 4612 recenzí



Film Martina Scorseseho Gangy New Yorku se odehrává v 60. letech 19. století na jihu Manhattanu. Občanská válka je v plném proudu a Amerika stojí na pokraji chaosu. Pro chudé obyvatele New Yorku to však není jediná válka - druhá se odehrává přímo v ulicích za jejich okny. Jejich domovem je čtvrť Five Points - jedna z nejchudších čtvrtí v celé Americe, která je sužována neustálými boji mezi znepřátelenými gangy, usilujícími o nadvládu v ulicích. Čtvrť plná bídy a zločinu, která se stala magnetem pro aktivity podsvětí. V tomto období nespoutané kriminality a korupce v nejvyšších kruzích městské správy se odehrává příběh mladého irskoamerického přistěhovalce Amsterdama Vallona (Leonardo DiCaprio). Ten se po patnáctiletém pobytu ve vězení vrací do Five Points, aby zde pomstil smrt svého otce, kterou má na svědomí mocný šéf protipřistěhovaleckého gangu William Cutting, přezdívaný Bill the Butcher (Daniel Day-Lewis).


[CZ] Gangy New Yorku 2002 Celý Film Online

Gangy New Yorku

Podrobnosti


Původní název : Gangy New Yorku
Země : Mali
Jazyk : francouzština (fr)
Délka : 154 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Mikhil Lucky
Režie : Taylar Tira

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lul Faryn, Albin Tamimah
Produkce : Osama Thaine
Hudba : Omarion Simardeep
Kamera : Niomi Haidee
Kostýmy : Shanayah Dreama

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. leden 1987
Produkční společnosti : Finos Film
Distribuce : Cinema Popular
Rozpočet : 47 817 338 USD
Tržby : 67 141 792 USD

Gangy New Yorku / Gangs of New York (2002) | ČSFD.cz
Film Martina Scorseseho Gangy New Yorku se odehrává v 60. letech 19. století na jihu Manhattanu. Občanská válka je v plném proudu a Amerika stojí na pokraji chaosu.
New York – Wikipedie
Koláž významných turistických atrakcí a památek New Yorku
Adrien Brody | ČSFD.cz
„Přirovnávají mě k Al Pacinovi – Vážím si tohoto srovnání. Ale raději bych byl, kdyby se o mě uvažovalo jako o prvním Adrienu Brodymu, než o novém Al Pacinovi.“
Přehled státních svátků v USA - Chci do Ameriky!
Přehled státních svátků v USA; Video: Oslavy Silvestra a příchodu roku 2014 v New Yorku na Tim… Video: Takhle přivítali rok 2012 na newyorském Times Square!
Beatles komplet - Historie - ...po Beatles
Kompletní historie skupiny The Beatles, diskografie, písně, akordy, nástroje, oblečení, podpisy atd.


MP4. Sleduj Filmy.. 480p. Film online. Zdarma.1080p. Český Film. iPad. Ulozto. Cz dabing. Stáhnout. Ke Shlednutí. Hd. Avi. Stream. Download. Watch Free. Česká. Ke shlédnutí. České. Celý Film. Český Dabing. BDrip. Full Movie. 4k blu ray. Cz titulky. 720p. Ke Stažení. iPhone. DVDrip