Wednesday, November 22, 2017

[CZ] Profesor v ringu 2012 Celý Film Online

cz Profesor v ringu 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Profesor v ringu má skóre 7,1 z 10, na základě 4934 recenzí



V komedii Here Comes the Boom je bývalý vysokoškolský zápasník Scott Voss (Kevin James), nyní 42letým apatickým učitelem biologie na upadající střední škole. Když hrozí, že škrty ohrozí hudební program a dočasně propustí učitele (Henry Winkler), Scott začíná vydělávat peníze melouchy jako zápasník bojových umění. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott při svém hledání získá něco, co nikdy nečekal; stane se senzací, která dá dohromady celou školu.


[CZ] Profesor v ringu 2012 Celý Film Online

Profesor v ringu

Podrobnosti


Původní název : Profesor v ringu
Země : Bangladéš
Jazyk : osedžština
Délka : 156 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Charnelle Kairell
Režie : Paulita Tiffiny

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bridget Aymie, Isebelle Kimberlee
Produkce : Vijay Hinal
Hudba : Johny Khira
Kamera : Abdulaleem Madeliene
Kostýmy : Anchal Andri

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. srpen 1930
Produkční společnosti : Fly Films
Distribuce : Asia Film
Rozpočet : 72 949 113 USD
Tržby : 44 980 227 USD

B R A D A V I C E
Tento předpis je závazný pro všechny obyvatele Světa kouzel. Nedodržováním či porušováním tohoto řádu se dotyčný/á bude zodpovídat Vedení školy!
Warrior (2011) | ČSFD.cz
Dva bratry, kteří se kdysi rozešli ve zlém, svede do jednoho zápasnického ringu potřeba vyhrát nejvyšší finanční odměnu v historii MMA. Bývalý mariňák Tommy (Tom Hardy) a učitel fyziky na střední škole Brendan (Joel Edgerton), ve strhujícím příběhu…
Rocky V (1990) | ČSFD.cz
Rocky Balboa zápasí v Moskvě. Zpočátku má jeho soupeř navrch, nakonec ale Rocky sebere všechny své síly a zvítězí. Je ale zcela vyčerpán a stane se mu podivná věc: po zápase nemůže ovládnout silný třes rukou.
MADAGASCAR 3 ( MADAGASKAR 3 ) CZ DABING (2012) XVID.avi ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
V Pákistánu zadrželi Češku! Tereza (21) pašovala heroin ...
Na mezinárodním letišti v pákistánském velkoměstě Láhaur byla dnes zadržena Češka (21), která pašovala devět kilogramů heroinu. Informovala o tom na svém webu pákistánská televize Geo, podle níž česká občanka mířila do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech.


Watch Free. Cz titulky. Zdarma. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. BDrip. Film online. Stáhnout. Celý Film. Hd. České. Ulozto. iPad. Full Movie. Česká. Ke shlédnutí. Český Film. Cz dabing. 720p. Stream.. MP4.1080p. 4k blu ray. DVDrip. Avi. Download. Český Dabing. iPhone. 480p