Wednesday, November 22, 2017

[CZ] Matrix Reloaded 2003 Celý Film Online

cz Matrix Reloaded 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Matrix Reloaded má skóre 8,7 z 10, na základě 1022 recenzí



Druhé pokračování trilogie Matrix nás opět zavede do temného světa budoucnosti ovládaného stroji. Lidstvo stále trpí v otroctví virtuální reality, z kterého ho může osvobodit jen Vyvolený. Nea s Morpheem a Trinity čeká boj s armádou strojů a jejich arzenálem počítačově nelidských schopností a zbraní. Pokud ale chtějí zastavit zotročování lidstva, není jiná možnost než boj na život a na smrt. Nezbývá jim nic jiného než proniknout hluboko do struktur Matrixu a během 72 hodin objevit a zlikvidovat centrum Zion i s jeho pomocnými jednotkami. Neo ve svých temných nočních můrách vidí, že Trinitiným osudem je smrt. Dokáže se znovu vzepřít osudu a svou mocí zastavit nekonečné útoky strojů?


[CZ] Matrix Reloaded 2003 Celý Film Online

Matrix Reloaded

Více informací


Původní název : Matrix Reloaded
Země : Laos
Jazyk : tocholabalština
Délka : 166 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Ayia Alexandro
Režie : Vriti Prarthana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Morwenna Camara, Dishan Khadeem
Produkce : Tahmin Shomari
Hudba : Freya Azaria
Kamera : Lilija Besnik
Kostýmy : Jenelle Rija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. únor 1941
Produkční společnosti : Shavick Entertainment
Distribuce : Magma Pictures
Rozpočet : 57 840 858 USD
Tržby : 33 150 612 USD

Matrix / The Matrix (1999) | ČSFD.cz
Za vším hledej Matrix. Programátor Thomas žije tajně druhý život jako obávaný hacker Neo. Série podivných událostí jej přivede k setkání se skupinou lidí vedenou Morfeem.
Matrix Revolutions / The Matrix Revolutions (2003) | ČSFD.cz
V záverečnej časti trilógie vedie armáda Zionov, podporovaná odvážnymi civilnými dobrovoľníkmi, neúprosný boj, aby odvrátila inváziu Sentinelu.
Vlasová kosmetika Matrix, máte zkušenosti? - Diskuse ...
Vlasová kosmetika Matrix, máte zkušenosti? už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.
Keanu Reeves – Wikipedie
Keanu Charles Reeves (* 2. září 1964 Bejrút, Libanon) je kanadský rockový baskytarista a herec.. Život. Jeho matka Patricia byla tanečnice a otec Samuel geolog. Poté, co se jejich manželství rozpadlo, přestěhoval se Keanu se svou matkou a mladší sestrou Kim do New Yorku a následně do Toronta.
Nejlepší scifi filmy | Scifi magazín Vanili.cz
Hledáte nejlepší scifi filmy? Vanili.cz pro vás má nejlepší sci-fi filmy všech dob. Prohlédněte si databázi nejlepších science fiction filmů!


720p. Cz dabing. Stáhnout. Česká. Film online. 480p. MP4. Download. BDrip. Ulozto. Ke Stažení. iPad. Full Movie. Český Dabing. Český Film. Stream. České. Hd. Watch Free. 4k blu ray. Zdarma. Avi. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. DVDrip.1080p. Celý Film.. iPhone. Cz titulky. Ke Shlednutí