Sunday, November 26, 2017

[CZ] Podfu(c)k 2000 Celý Film Online

cz Podfu(c)k 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Podfu(c)k má skóre 8,7 z 10, na základě 0419 recenzí



Ukrást obří briliant v Antverpách je jedna věc, dostat ho přes Londýn do New Yorku druhá. Chlápek, který má transport diamantu na starosti, totiž holduje hazardu, v ilegálním boxerském ringu se schyluje k předem zaplacenému zápasu a na ukradený čtyřiaosmdesáti karátový diamant má zálusk další zloděj - chladnokrevný zabiják Boris. A pak je tu ještě Brick Top promotér ilegálního boxu, majitel prasečí farmy a jeden z nejodpornějších padouchů londýnského podsvětí. Svou práci má rád a rozumí jí - šestnáct prasat sežere mrtvolu rozřezanou na šest dílů za pár chvil a je jedno, jestli šlo o nepohodlného svědka, nebo boxera, který se nenechal knokautovat ve čtvrtém kole, jak bylo domluveno. Není divu, že v tomhle zápase o diamant veliký jako vyražené oko, brzy nejde o vítězství, ale o holé přežití. Nebo alespoň pohřeb vcelku.


[CZ] Podfu(c)k 2000 Celý Film Online

Podfu(c)k

Podrobnosti


Původní název : Podfu(c)k
Země : Guinea
Jazyk : bikolanština (bcl)
Délka : 156 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Tzippy Tamannah
Režie : Lidia Brynmor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Demie Elia, Bahoz Farhia
Produkce : Cezar Arcelia
Hudba : Lujane Bree
Kamera : Lyza Chase
Kostýmy : Bilan Jada

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červenec 1918
Produkční společnosti : Lightyear Entertainment
Distribuce : Lennauchfilm
Rozpočet : 26 172 878 USD
Tržby : 30 544 344 USD

Podfu(c)k / Snatch. (2000) | ČSFD.cz
Ukrást obří briliant v Antverpách je jedna věc, dostat ho přes Londýn do New Yorku druhá. Chlápek, který má transport diamantu na starosti, totiž holduje hazardu, v ilegálním boxerském ringu se schyluje k předem zaplacenému zápasu a na ukradený…
Guy Ritchie | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Brad Pitt – Wikipedie
Osobní život. Vyrůstal ve missourijském Springfieldu, jako nejstarší ze tří dětí ve věřící rodině.Jeho otec se jmenoval William Pitt a vlastnil přepravní společnost, jeho matka byla školní poradkyně.
Valérie Zawadská – Wikipedie
Valérie Zawadská (* 19. září 1958 Šternberk, Československo) je česká herečka a jedna z nejznámějších českých dabérek (šestinásobná vítězka ankety TýTý v této kategorii).
Tajemství českých rčení: Jak vznikly obraty, které denně ...
Poměrně rozšířené vysvětlení je, že synonymum k tomu, když si má někdo dávat pozor, vzniklo podle jména absolutistického kancléře Alexandera Bacha, před kterým se každý musel mít na pozoru.


4k blu ray. Český Film. Stream. Stáhnout. Hd. Cz titulky. MP4. Download. DVDrip. Sleduj Filmy. Česká. Avi. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Cz dabing. Zdarma. Watch Free. Celý Film. Ke Shlednutí. iPad. Ulozto.. iPhone. Film online. 720p. Full Movie. Český Dabing. BDrip. České. 480p.1080p