Sunday, November 26, 2017

[CZ] 12 let v řetězech 2013 Celý Film Online

cz 12 let v řetězech 2013 Celý Film Online

★★★★☆

12 let v řetězech má skóre 5,2 z 10, na základě 7850 recenzí



Solomon Northup měl milující rodinu, dobrou práci, talent, majetek, svobodu i právo na život. Žil idylický středostavovský život jako většina z nás. Skončil ale jako otrok spoutaný v řetězech a jeho jediným osudem se stala dřina na plantáži „pod bičem otrokáře“. Většinou doslova. Přesně to se v roce 1841 přihodilo Američanu Solomonu Northupovi, který svůj skutečný příběh zachytil v autobiografické knize 12 Years a Slave. Solomon měl smůlu, že byl… černoch. Dva únosci ho pod příslibem houslového melouchu vylákali do Washingtonu, kde Solomon po první noci skončil spoutaný v řetězech. V následujících dnech byl prodán do otroctví na americkém Jihu. Ocitl se ve zlém snu, který potrvá dalších dvanáct let. Za těch dvanáct let potká Solomona snad všechno, co černého otroka potkat mohlo. „Hodný" otrokář. Krutý otrokář. Dřina na bavlníkových plantážích. Pokus o lynčování. Bičování. Psychický teror. Neúspěšné pokusy o útěk. Víra ve svobodu a pomoc.


[CZ] 12 let v řetězech 2013 Celý Film Online

12 let v řetězech

Více informací


Původní název : 12 let v řetězech
Země : Rwanda
Jazyk : ťwiština (tw)
Délka : 145 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Shaunak Dasha
Režie : Keelan Shanta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Regena Tyrion, Karah Davena
Produkce : Raresh Debbi
Hudba : Pir Miranda
Kamera : Hirra Malan
Kostýmy : Salaah Jihan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. březen 1916
Produkční společnosti : Gaumont Film
Distribuce : WWE Studios
Rozpočet : 46 042 660 USD
Tržby : 08 923 893 USD

12 let v řetězech / Twelve Years a Slave (2013) | ČSFD.cz
Solomon Northup měl milující rodinu, dobrou práci, talent, majetek, svobodu i právo na život. Žil idylický středostavovský život jako většina z nás. V jeden jediný nečekaný moment ale o to všechno přišel.
Online Filmy Zdarma filmy cz Top Filmy - PustFilm.cz
U Konce světa (2013) cz Dab. Tahle putyka, stojící v ospalém městečku Newton Haven, je zajímavá snad jen tím, že má být cílem velmi odvážného...
Brad Pitt – Wikipedie
Pět let byl manželem známé americké herečky Jennifer Aniston.V roce 2005 oficiálně potvrdili rozchod a požádali o rozvod.Nedlouho poté se začal veřejně objevovat s americkou herečkou Angelinou Jolie, se kterou se sblížil už před svým rozvodem při natáčení filmu Mr. and Mrs Smith.
Praha, Ona hledá muže, milence - se* seznamka
TOP 10. 5. 2018 Madam Lydie Praha - 45 let, Praha. Užij si okamžiky, kdy se bolest mění v slast! Ballbusting, CBT, mučení bradavek, fackování, plivání, výprasky, věznění v řetězech, anální hrátky, postorgasmickou torturu, posouvání hranic bolesti.
Pobyt na zámku s wellness a večeří v krčmě | Slevomat.cz
2 / 12 Z Prahy to do pohádky máte jen necelou hodinu jízdy. Čeká vás 2–3denní odpočinkový pobyt.


DVDrip. Česká. Ke shlédnutí. 480p. 720p. Český Dabing.1080p. Watch Free. MP4. BDrip. Ke Stažení. Film online. Celý Film. Hd. Download. iPad. Cz dabing. iPhone. Zdarma. Full Movie. Stream. Avi. České. Ulozto. Ke Shlednutí. Stáhnout. 4k blu ray. Český Film.. Cz titulky. Sleduj Filmy