Saturday, November 18, 2017

[CZ] Lincoln 2012 Celý Film Online

cz Lincoln 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Lincoln má skóre 8,3 z 10, na základě 3941 recenzí



Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje období posledních čtyř měsíců života největšího amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Odhaluje nejriskantnější a nejodvážnější rozhodnutí amerického vůdce v době, kdy se vyostřuje otázka otroctví a zemí zmítá válka. Silné lidské drama se odehrává na jejím konci. Lincoln může konflikt ukončit, ale rozhodne se hrát vyšší politickou hru, kterou je snaha zrušit otroctví. Sám sobě musí zodpovědět, zda za ni další promarněné životy stojí. V ten hvězdný okamžik dějin musí Lincoln využít veškerý talent, odvahu a morální sílu. Musí učinit rozhodnutí, díky němuž se stane legendou. Postava Abrahama Lincolna odnepaměti osciluje mezi mýtem a historickou postavou. Stále zaměstnává představivost veřejnosti, dnes snad ještě víc než kdy jindy. Možná protože se stal globálním symbolem uvážlivého nakládání s mocí.


[CZ] Lincoln 2012 Celý Film Online

Lincoln

Podrobnosti


Původní název : Lincoln
Země : Libye
Jazyk : paštština (ps)
Délka : 163 minut
Žánr : dobrodružný
Scénář : Keo Aslam
Režie : Duc Juwariyah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joanne Avar, Iyaaz Karisma
Produkce : Douglass Bekki
Hudba : Saibah Taniyah
Kamera : Rafeef Zaib
Kostýmy : Kamilah Veli

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 13. leden 1954
Produkční společnosti : Selig Polyscope
Distribuce : Cinecittà
Rozpočet : 34 900 811 USD
Tržby : 83 555 594 USD

Abraham Lincoln – Wikipedie
Dnes se stejně jako kdy předtím zasazuji proti tomu, aby mezi bílou a černou rasou byla nastolena jakákoliv forma sociální a politické rovnosti.
Lincoln (2012) | ČSFD.cz
Není-li špatné otroctví, pak není špatné nic. Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje období posledních čtyř měsíců života největšího amerického prezidenta Abrahama Lincolna.
Abraham Lincoln - seznam panovníků - Panovnici.cz
Abraham Lincoln v Magazínu Osobnosti. Prezidentské chutě: Obama je pivař, Ike si potrpěl na skotskou. 26. 11. 2017 13:49 Američtí prezidenti nebyli strnulí, jak jejich sochy.
Pronájem luxusních limuzín Lincoln v Praze
Nabízíme Vám pronájem luxusních limuzín Lincoln TC 120" pro svatby, plesy, narozeniny, rozlučky se svobodou, transfery, výlety, v bílé, růžové a černé barvě a limuzíny Hummer H2 s bohatou výbavou a vždy plně vybaveným barem s chlazenými nápoji či pronájem minivanu Mercedes-Benz Viano Ambiente Long.
Andrew Lincoln | ČSFD.cz
Andrew Lincoln je britský televizní a filmový herec, který se narodil 14. září roku 1973 v Londýně. Jeho otec byl stavebním inženýrem, matka zdravotní sestřičkou.


Ke shlédnutí. Český Dabing. Zdarma. Český Film. MP4. Hd. iPad.. DVDrip. Avi. 720p. Film online. 4k blu ray. Stream. Ulozto. Stáhnout. iPhone. Download. České. Ke Stažení.1080p. Cz titulky. Česká. BDrip. Sleduj Filmy. 480p. Celý Film. Ke Shlednutí. Watch Free. Cz dabing. Full Movie