Saturday, November 18, 2017

[CZ] G.I. Joe 2: Odveta 2013 Celý Film Online

cz G.I. Joe 2: Odveta 2013 Celý Film Online

★★★★☆

G.I. Joe 2: Odveta má skóre 6,7 z 10, na základě 8671 recenzí



Modrá planeta se ocitla na pokraji zkázy vinou intrik mocné organizace Cobra, která má s G. I. Joe nevyřízené účty. Jak moc leží jejím vůdcům v žaludku, se ukáže ve chvíli, kdy rafinovanou lstí ovládnou Bílý dům a z Oválné pracovny označí příslušníky této jednotky za vlastizrádce a zahájí jejich řízenou likvidaci. Pár přeživších může jen nečinně přihlížet tomu, jak si vůdci Cobry s prstem na jaderném tlačítku podmaňují celý svět. Ve chvíli, kdy zoufalství vrcholí, zrodí se plán s krycím označením „Druhá americká revoluce“. Jeho klíčovou součástí je angažování Josepha Coltona (Bruce Willis), vůbec prvního velitele G. I. Joe, který už pár podobných krizí zažil. Je otázkou, zda budou zkušenosti muže, který už byl na odpočinku, stačit k tomu, aby se rovnováha sil natrvalo vychýlila ve prospěch G. I. Joe.


[CZ] G.I. Joe 2: Odveta 2013 Celý Film Online

G.I. Joe 2: Odveta

Více informací


Původní název : G.I. Joe 2: Odveta
Země : Finsko
Jazyk : zuluština (zu)
Délka : 156 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Doreatha Arsema
Režie : Evelien Falon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Chyanne Rawdah, Val Emani
Produkce : Macario Jasper
Hudba : Mandip Farhaan
Kamera : Tuuli Elioenai
Kostýmy : Arpit Caseylee

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. květnu 1918
Produkční společnosti : Reliance Big
Distribuce : United States
Rozpočet : 05 852 763 USD
Tržby : 24 121 464 USD

G.I. Joe 2 Odveta HD (CZ dabing) FilmWatch.cz - Sleduj ...
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Channing Tatum – Wikipedie
2006-12. V roce 2006 pak přišly snímky, které ovlivnily jeho kariéru, a to Super náhradník a Let's dance.. V roce 2009 získal roli Duka v akčním filmu G.I. Joe. ...
Dwayne Johnson – Wikipedie
Dwayne Douglas Johnson (* 2. května 1972, Hayward, Kalifornie, USA), také známý pod svoji zápasnickou přezdívkou ''The Rock'', je americký herec, producent, profesionální wrestler a zpěvák (po vzoru svého otce a praotce), který v současnosti opět působí ve WWE.
5 stmívání Rozbřesk-2.-část-(2012)-CZ-dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Channing Tatum | ČSFD.cz
Channing Tatum se narodil 26. 4. 1980 v Alabamě. Jeho celé jméno zní Channing Bryan Isaac Tatum Anderson. Má irské, francouzské a americké kořeny.


720p. Film online. DVDrip. 4k blu ray. Cz dabing. MP4. Cz titulky. Sleduj Filmy.. Český Film. Hd.1080p. Download. Český Dabing. Stáhnout. Ke shlédnutí. Stream. Watch Free. BDrip. 480p. Ulozto. iPad. Česká. Ke Stažení. České. Avi. iPhone. Zdarma. Ke Shlednutí. Full Movie. Celý Film