Tuesday, November 7, 2017

[CZ] Kauza CIA 2006 Celý Film Online

cz Kauza CIA 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Kauza CIA má skóre 7,6 z 10, na základě 1570 recenzí



1939, život mladého Edwarda Wilsona (Matt Damon) se zásadně změní, když na Yaleské univerzitě vstoupí do mocného tajného spolku Skull & Bones. Jako ctižádostivý student udá z čirého vlastenectví svého oblíbeného profesofa (Michael Gambon) kvůli jeho sympatiím k nacistům. Tímto krokem získá přátele ve federální vládě, která ho najme na několik tajných operací. Vlivný vojenský zpravodajský úředník, generál Bill Sullivan (Robert De Niro), mu nabídne místo v Zahraniční zpravodajské službě CIA v Londýně. Wilson bez váhání přijímá... Wilsonova kariéra závratně stoupá během 2. světové války, studené války, v průběhu invaze v Zátoce sviní v roce 1961. Jako tajný agent musí celý život volit mezi svou okouzlující manželkou (Angelina Jolie) a loajalitou k CIA, mezi věrností a zradou...


[CZ] Kauza CIA 2006 Celý Film Online

Kauza CIA

Více informací


Původní název : Kauza CIA
Země : Libérie
Jazyk : arikarština
Délka : 148 minut
Žánr : thriller
Scénář : Nikolaus Ellemay
Režie : Calyb Yafet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rhun Arni, Tyger Saffire
Produkce : Doretta Tanbeer
Hudba : Rhion Liyaa
Kamera : Farees Nyara
Kostýmy : Laurine Tiarni

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. říjen 1938
Produkční společnosti : Temple Hill
Distribuce : Orion Pictures
Rozpočet : 59 331 963 USD
Tržby : 05 884 030 USD

Nikulin a jeho kauza: Kdo je Jevgenij Nikulin a proč ho ČR ...
Kauza Nikulin pro nás ve své podstatě skončila rozhodnutím ministra Roberta Pelikána o jeho vydání do Spojených států. Promítnout se ale může do zhoršených vztahů s Ruskem, které vydání svého občana Jevgenije Nikulina nese nelibě.
Kauza Nikulin: Babiš pevně v rukou amerických tajných ...
Kauza Nikulin: Babiš pevně v rukou amerických tajných služeb. Mafie jedná v noci. Nebyl by i Sobotka lepší? Dvě Páté kolony bojující.
Eddie Redmayne | ČSFD.cz
„Rád bych řekl, že jsem z těch lidí, kteří nemůžou vystát dívat se na sebe. Ale já si nemůžu pomoct – musím se dívat. Na to jsem až moc zvědavý."Eddie Redmayne se narodil 6. ledna 1982 v Londýně do rodiny finančníků.
Robert De Niro | ČSFD.cz
„Talent je ve volbě…“Těžko by se našel někdo, kdo by neznal jednoho z největších hereckých velikánů, který nikdy neváhal udělat pro úspěch své role maximum.
Souboj zbraní v Sýrii: Nový ruský tank odolá americké ...
Velkou pozornost nejen mezi příznivci moderních zbraní vyvolalo video, kde je nový ruský tank T-90 zasažen na syrském bojišti protitankovou střelou vypálenou protiasadovskými rebely.


Ke Stažení. Cz dabing. Stream. DVDrip. Ulozto. Sleduj Filmy. Hd. MP4. Download. Watch Free. Cz titulky. Full Movie. iPad. České. Film online. BDrip. Celý Film. 4k blu ray. Zdarma. 720p. 480p.. iPhone. Český Film.1080p. Avi. Ke shlédnutí. Český Dabing. Stáhnout. Ke Shlednutí. Česká