Tuesday, November 7, 2017

[CZ] Dostaňte agenta Smarta 2008 Celý Film Online

cz Dostaňte agenta Smarta 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Dostaňte agenta Smarta má skóre 5,0 z 10, na základě 8330 recenzí



Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku. Místo toho je Smart přidělen k jedinému dalšímu agentovi, jehož identita zůstala dosud skryta : milé, avšak poněkud nevyzpytatelné Agentce 99. Čím hlouběji se Smart a 99 noří do temných rejdů zločineckého syndikátu KAOS, tím je jim jasnější, že jeho velitel Siegfried s pobočníkem Shtarkerem chtějí na šíření atmosféry strachu vydělat milióny. Ačkoliv má Smart jen minimální praxi v oboru a času má méně, než by v danou chvíli potřeboval, poháněn neumdlévajícím nadšením a vybaven několika důmyslnými vynálezy, se vydává zachránit svět od KAOSu...


[CZ] Dostaňte agenta Smarta 2008 Celý Film Online

Dostaňte agenta Smarta

Více informací


Původní název : Dostaňte agenta Smarta
Země : Maďarsko
Jazyk : čerokézština (chr)
Délka : 151 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Marge Tishaan
Režie : Zarmeen Iyanla

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Arrianne Juman, Lucretia Amanuel
Produkce : Tierny Naglis
Hudba : Klajdi Adewunmi
Kamera : Karlo Gintare
Kostýmy : Raafe Damian

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. srpen 1966
Produkční společnosti : The Bridge
Distribuce : T-Series
Rozpočet : 28 158 602 USD
Tržby : 04 659 353 USD

Dostaňte agenta Smarta / Get Smart (2008) | ČSFD.cz
-Don Adams, který hrál agenta Smarta v seriálu, se narodil jako Donald James Yarmy. Filmaři mu vzdali hold tím, že po něm pojmenovali aerolinky, jimiž letí filmoví Max Smart a Agentka 99 do Ruska. Konkrétně - Yarmy International Airlines.
Dostaňte agenta Smarta (2008) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku.
Dostaňte agenta Smarta, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Dostaňte agenta Smarta – Wikipedie
Dostaňte agenta Smarta na ČSFD Některá data mohou pocházet z datové položky.
Dostaňte agenta Smarta (2008) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Dostaňte agenta Smarta Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného, než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku.


Stream. Ke shlédnutí. Avi. Cz titulky. Full Movie.. Download.1080p. 480p. Česká. Sleduj Filmy. Český Dabing. iPhone. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma. Stáhnout. Český Film. 4k blu ray. Watch Free. Film online. MP4. 720p. Celý Film. České. Hd. DVDrip. BDrip. Cz dabing. Ulozto. iPad