Friday, October 13, 2017

[CZ] Velké vítězství 1992 Celý Film Online

cz Velké vítězství 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Velké vítězství má skóre 7,3 z 10, na základě 9438 recenzí



Rok 1943. Mladí muži narukovali do války a bohatí podnikatelé náhle přišli o baseballové týmy, které používali k reklamě. Proto na sebe dlouho nenechala čekat myšlenka, že po dobu války mohou ženy nahradit muže. Pěkný nápad, leč poněkud hůře uskutečnitelný, jedná-li se o tak výlučně pánskou záležitost, jakou je baseball. Americké filmové komedie objektivem českého kameramana Miroslava Ondříčka, v hlavních rolích Tom Hanks, Geena Davisová a Madonna.


[CZ] Velké vítězství 1992 Celý Film Online

Velké vítězství

Podrobnosti


Původní název : Velké vítězství
Země : Kyrgyzstán
Jazyk : kmerština (km)
Délka : 157 minut
Žánr : fiktivní dokument
Scénář : Nooriyah Aliha
Režie : Murad Achsa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nagma Kallam, Vigo Deinas
Produkce : Chaudry Gwenno
Hudba : Suheyb Anabiah
Kamera : Crina Marnie
Kostýmy : Bilan Vilius

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. únor 1965
Produkční společnosti : Nestor Studios
Distribuce : Mosfilm
Rozpočet : 14 704 649 USD
Tržby : 27 538 285 USD

Velké vítězství / A League of Their Own (1992) | ČSFD.cz
O baseballu a celkově sportovních klubech toho bylo natočeno tolik, ale žádný z těch filmů mě nenadchl tolik jako právě Velké vítězství. Geena Davis je skvělá, Tom Hanks nesmírně vtipnej, sarkastickej a nechutnej :) a Madonna tady dokázala, že i ona umí hrát.
Velké vítězství – Wikipedie
Velké vítězství na ČSFD FDb IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. Velké vítězství (v americkém originále: A League of Their Own) je americká filmová komedie z roku 1992.
Silvínek aneb velké vítězství maličkého bojovníka | Kočičí ...
Silvínek aneb velké vítězství maličkého bojovníka. Byla mrazivá silvestrovská noc 2007. Obloha zářila slavnostním ohňostrojem, z příbytků lidí se ozývaly přípitky, byla slyšet přání, sliby i předsevzetí, vesměs panovala radostná a veselá nálada.
TerezaInOslo: Malá velká vítězství
Velké vítězství bylo, když jsem šla poprvé sama s kočárkem na procházku. Sjela po vysokých schodech do podchodu. Na ty jsem se první dny jezdila jenom koukat a prostě je nemohla překonat. Taky si hodně dobře vzpomínám, když jsem se odhodlala vjet do kavárny tady kousek u nás a koupila si horkou čokoládu do tumbleru. A pak jsem si celou procházku s tak obrovskou ...
Velké vítězství (český dabing, komédie ).avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.


480p. Film online. Full Movie. Stáhnout. iPhone. Český Dabing. Zdarma. Watch Free. České. Hd. Ke Stažení.1080p. 720p. Stream. Celý Film. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. MP4. Ke Shlednutí. iPad. Český Film. Download. Avi. Cz titulky. 4k blu ray. Česká. DVDrip. Ulozto.. BDrip