Friday, October 13, 2017

[CZ] Scary Movie 3 2003 Celý Film Online

cz Scary Movie 3 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Scary Movie 3 má skóre 5,2 z 10, na základě 3864 recenzí



Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Cindy Campbellová je investigativní reportérka a rozhodne se rozluštit dvě záhady. Jedná se o tajemný obrazec objevený v kukuřičném poli a smrtící kazetu, která koluje mezi lidmi. Domnívá, že oba problémy spolu souvisí. Jednou z obětí vražedné videokazety je i Cindina kamarádka Brenda. Cindy si ji pustí, a hned nato jí hlas v telefonu oznámí, že do sedmi dnů zemře. Vydá se za vědmou, která Cindy sdělí, že záhadu rozluští, jen když navštíví maják na ostrově Curlesco. Mezitím se objeví mimozemšťané a díky tomu vznikne panika v Bílém domě. Prezident chce najít Cindy, protože se domnívá, že jen ona zná odpověď na všechny otázky. Tento díl Scary Movie paroduje především kultovní horor Kruh, slavný Matrix, Pána Prstenů, Harryho Pottera, 8 míly, ale i Znamení či horor Ti druzí.


[CZ] Scary Movie 3 2003 Celý Film Online

Scary Movie 3

Více informací


Původní název : Scary Movie 3
Země : Fidži
Jazyk : naurština (na)
Délka : 156 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Elois Wajiha
Režie : Lidia Harbinder

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juweyriya Analeise, Sekinat Makarios
Produkce : Renda Saneela
Hudba : Museerah Maxon
Kamera : Widad Logen
Kostýmy : Pacey L'Wren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. prosinec 1959
Produkční společnosti : Shaftesbury Films
Distribuce : Yari Film
Rozpočet : 61 658 441 USD
Tržby : 59 726 519 USD

Scary Movie: Děsnej biják / Scary Movie (2000) | ČSFD.cz
salahadin. Bojte se, lidé dobří, přichází lavina nekorektně ujetých a nablblých parodií s názvem Scary Movie a měnící se číslovkou za názvem.
scary movie 1 online film cz | Online Poradna Zdarma
Odpověď na dotaz scary movie 1 online film cz byla vyhledávána po prvé 31.1.2013 15:45 a naposledy 24.3.2013 01:29.. Vyber správnou odpověď v rychlém testu:
Scary-Movie-5-cz.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Vyhledávání ve videích - Zkouknito - online videa, online ...
Zkouknito je portál, kde můžete sledovat online videa, seriály, televize i webkamery z celého světa.
Děsnej doják / Date Movie (2006) | ČSFD.cz
Bauer. Scary Movie. Epic Movie. Date Movie. Parodie, které spojuje slovo Movie. Ale vážně si tvůrci mysleli, že si lidé budou myslet, že když je tam Movie, takto bude fungovat stejně dobře jako Scary Movie?


iPad. Stream. Cz titulky. Stáhnout. Avi. 720p. Ke Shlednutí. 480p. Ke Stažení. Zdarma. České. Download. Full Movie. Sleduj Filmy.. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Český Film. Ulozto. Film online. Watch Free. Cz dabing.1080p. Celý Film. MP4. Český Dabing. Česká. BDrip. iPhone. Hd. DVDrip