Wednesday, October 18, 2017

[CZ] Seriózní muž 2009 Celý Film Online

cz Seriózní muž 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Seriózní muž má skóre 8,5 z 10, na základě 5392 recenzí



V rádiu hraje Jefferson Airplane, píše se rok 1967 a Larry Gopnik (Michael Stuhlbarg), profesor fyziky na klidné univerzitě na Středozápadu se právě dozvěděl, že ho jeho žena Judith (Sari Lennick) opouští. Zamilovala se do jednoho z jeho okázalejších známých, Sye Ablemana (Fred Melamed), který na ni působí rozhodněji než nesmělý Larry. V bytě s nimi bydlí jeho věčně nezaměstnaný bratr Arthur (Richard Kind), Larryho syn Danny (Aaron Wolff) je neustále v potížích a dcera Sarah (Jessica McManus) krade Larrymu peníze z peněženky a spoří na plastickou operaci. Anonym se ho snaží připravit o místo, jeden ze studentů ho uplácí a současně vydírá a sousedka odvedle ho mučí tím, že se opaluje nahá. Zoufalý Larry se vydá s prosbou o pomoc za třemi různými rabíny, aby mu pomohli vypořádat se s jeho problémy a stát se lepším člověkem. Seriózním mužem. (oficiální text distributora)


[CZ] Seriózní muž 2009 Celý Film Online

Seriózní muž

Více informací


Původní název : Seriózní muž
Země : Nizozemsko
Jazyk : klingonština
Délka : 142 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Abdulwahhab Chayden
Režie : Baya Mushtaba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Sharjeel, Heni Salem
Produkce : Aarvin Narissa
Hudba : Jibreel Dharshini
Kamera : Zaydan Diquan
Kostýmy : Ozcan Anika

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. listopad 1901
Produkční společnosti : True north
Distribuce : Glavkino
Rozpočet : 47 272 738 USD
Tržby : 47 104 984 USD

Vážný vztah | Seriozni-seznamka.cz - Seriózní seznamka
Chcete se seznámit? Seriózní-seznamka je nejlepší česká online seznamka zdarma zaměřená na vážný vztah. Vložte inzerát zdarma, bez registrace a najděte ten pravý vztah.
Seznamka elitedate.cz 2018 | Nejlepší online seznamka pro ...
Myslíte to se seznámením vážně? Právě pro vás je tu online seznamka ELITEDATE.cz. Seznámit se už nemůže být jednoduší, registrujte se zdarma hned!
se* seznamka - centrum nezávazného sexu
Benefity tvého členství v Centru nezávazného sexu . Pokud jsi ženatý muž znuděný ze stereotypu, nebo vdaná žena na mateřské zanedbávaná svým manželem, nebo jsi single, ale prostě nemáš čas na plnohodnotné vztahy, určitě oceníš:
On hledá ji | Seriozni-seznamka.cz
Jak se seznámit s ženou? Seznámení s ženou zdarma a rychle nabízí nejlepší on-line česká Seriózní-seznamka. Vložte inzerát bez registrace a najděte ten pravý vážný vztah ještě dnes.
Úvod | Jaguar JH Classic Cars
Rolls - Royce - je libo vůz pro šoféra nebo řidiče džentlmena? 26.02.2011. Touto otázkou přivítá prodavač - pokud ovšem může být vůbec nazván prodavačem vysoce seriózní muž oblečený s pravou anglickou konzervativní elegancí - ve vznostné výstavní hale na Berkeley Square v londýně zákazníka, jemuž jeho konto v ...


720p. Watch Free.. Sleduj Filmy. iPhone. MP4. Ke Shlednutí. Film online. Zdarma. 4k blu ray. Stáhnout. Cz dabing. Ke Stažení. Download. Česká. Avi. BDrip.1080p. Ulozto. Český Film. České. Český Dabing. Hd. 480p. Stream. Full Movie. Ke shlédnutí. Cz titulky. Celý Film. DVDrip. iPad