Wednesday, October 18, 2017

[CZ] Gauneři 1992 Celý Film Online

cz Gauneři 1992 Celý Film Online

★★★★☆

Gauneři má skóre 8,5 z 10, na základě 1322 recenzí



Mafián Joe najme na vyloupení klenotnictví partu gangsterů, kteří se vzájemně neznají a oslovují se smyšlenými jmény. Akci však zmaří policie a lupičům nezbývá než uprchnout a ukrýt ve starém skladišti. Pan Oranžový je postřelen a pan Bílý se ho pokouší udržet naživu, dokud nedorazí pomoc. Napětí ve skladu však narůstá, protože policie je jim v patách a pan Růžový je přesvědčen, že šlo o past – někdo z nich musí být zrádce. Každý má ovšem vlastní verzi toho, co se stalo. Jak dlouho bude trvat, než vytáhnou pistole a drama se změní v masakr?


[CZ] Gauneři 1992 Celý Film Online

Gauneři

Podrobnosti


Původní název : Gauneři
Země : Maďarsko
Jazyk : maltština (mt)
Délka : 143 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Joaquina Tulisa
Režie : Tabish Eligh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Mojtaba Anbar, Rumel Kinda
Produkce : Meah Linkin
Hudba : Rama Janina
Kamera : Anuar Eliyana
Kostýmy : Harsimar Lincoln

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. červen 1974
Produkční společnosti : Enjoy Movies
Distribuce : Xstream Pictures
Rozpočet : 02 474 316 USD
Tržby : 88 787 192 USD

Gauneři / Reservoir Dogs (1992) | ČSFD.cz
Mafián Joe najme na vyloupení klenotnictví partu gangsterů, kteří se vzájemně neznají a oslovují se smyšlenými jmény. Akci však zmaří policie a lupičům nezbývá než uprchnout a ukrýt se ve starém skladišti.
Česká strana sociálně demokratická – Svoboda, spravedlnost ...
Děkujeme, za Vaši zprávu. Co nejdříve se jí budeme věnovat. Sdílíte soiálně demokratické hodnoty svobody, spravedlnosti a solidarity?
Quentin Tarantino | ČSFD.cz
Quentin Tarantino se narodil 27. března roku 1963 v americkém Knoxville teprve šestnáctileté Connie Tarantinové. Své jméno Quentin dostal podle matčiny oblíbené televizní postavy Quinta ze seriálu "Gunsmoke".
Fantoys.cz - sběratelské a akční figurky
V E-shopu nabízíme sběratelské figurky, sošky, panenky, dekorace a obrovské množství doplňků - filmové, herní, televizní, komiksové, hudební a fantasy zboží
Úča musí pryč! | Slovácké divadlo
Pětice rodičů vyzve třídní učitelku svých dětí, aby se třídnictví vzdala. Výuce prý chybí koncept, atmosféra v 5. B je špatná, žáci mají z učitelky strach.


480p. BDrip. Zdarma. Český Dabing. Český Film. MP4. Hd. Ulozto. DVDrip. Cz titulky. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Avi. iPhone. Film online. České. Watch Free. Celý Film. 720p. Full Movie. Ke Shlednutí. Stáhnout. Download. Cz dabing. Česká. Sleduj Filmy. Stream. Ke Stažení. iPad..1080p