Monday, October 30, 2017

[CZ] Rambo: Do pekla a zpět 2008 Celý Film Online

cz Rambo: Do pekla a zpět 2008 Celý Film Online

★★★★☆

Rambo: Do pekla a zpět má skóre 8,1 z 10, na základě 3984 recenzí



Stárnoucí válečný veterán z Vietnamu, John Rambo, se usadil a kdesi v Thajsku vede samotářský život. Provozuje loďku, rybaří, chytá hady a především se snaží vyhýbat problémům. Ale problémy si najdou jeho. Poklidný Rambův život naruší misionářská skupina, vedená Sarah a Michaelem Burnettem, která se i přes jeho varování vydá do Barmy. Do končin, kde je nic dobrého nečeká. A Johnovi nezbývá než přispěchat na pomoc.


[CZ] Rambo: Do pekla a zpět 2008 Celý Film Online

Rambo: Do pekla a zpět

Podrobnosti


Původní název : Rambo: Do pekla a zpět
Země : Jižní Korea
Jazyk : tatarština (tt)
Délka : 169 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Driss Liyana
Režie : Baheer Jamell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Numan Tiayana, Keshet Teniola
Produkce : Karley Dajana
Hudba : Muskhan Leonardo
Kamera : Matheo Jasiel
Kostýmy : Tegwen Yadira

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. duben 1945
Produkční společnosti : Asia Film
Distribuce : CBS Films
Rozpočet : 58 703 625 USD
Tržby : 76 667 145 USD

Rambo: Do pekla a zpět / Rambo (2008) | ČSFD.cz
Lidé se bojí monster a monstra se bojí Johna Ramba. Těžko si lze představit větší ikonu filmového plátna než horu svalů s dlouhými vlasy a šátkem kolem hlavy.
Sylvester Stallone – Wikipedie
Sylvester Stallone (* 6. července 1946 New York City) je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.
Expendables: Postradatelní – Wikipedie
Expendables: Postradatelní (anglicky The Expendables) je americký akční film.Byl natáčen v Riu de Janeiro, New Orleansu a v Los Angeles od 28. března do 1. června 2009 s několika dotáčkami později a jeho premiéra byla stanovena na 13. srpna 2010 ve Spojených státech a 19. srpna 2010 v Česku.
Herec Sylvester Stallone na webu Silvestr.biz
Sylvester Stallone je americký herec a režisér italského původu, který se narodil 6. července roku 1946 ve městě New York, stát USA.Sylvester Stallone se proslavil se hlavně v rolích vietnamského veterána Johna Ramba a boxera Rockyho Balboy.
Sylvester Stallone | ČSFD.cz
Jeden z nejlépe placených hollywoodských herců si postavil kariéru na postavách outsiderů, kteří ale končí jako vítězové. Nějaký čas se snažil uspět s komediemi a dramaty, ale zdá se, že se už nikdy nedokáže odpoutat od svého zážitku hvězdné slávy z…


Avi. Zdarma. iPad. Stream. Full Movie. Ke Shlednutí. Watch Free. Celý Film. DVDrip.. 4k blu ray. 720p. Download. Sleduj Filmy. Hd. Film online. Český Film. iPhone. Cz titulky. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ulozto. MP4.1080p. 480p. BDrip. Česká. Cz dabing. České. Ke Stažení. Český Dabing