Monday, October 23, 2017

[CZ] Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Celý Film Online

cz Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Celý Film Online

★★★★☆

Mr. Deeds - Náhodný milionář má skóre 6,8 z 10, na základě 4467 recenzí



Pan Deeds je všeobecně oblíbený majitel pizzerie v malém městečku, kde žije jednoduchým a šťastným životem. Jednoho dne však nečekaně zdědí milionový podnik a ocitne se v úplně odlišném světě. Všude na něj číhají reportéři – jedna z nich s úmyslem za každou cenu vyhrabat něj nějakou špínu. Jako majitel podniku se musí bránit špinavým praktikám velkého byznysu. Pan Deeds se přestěhuje na Manhattan, aby se ujal nových povinností, dostane osobního komorníka a zdánlivě je z něj příslušník smetánky. Ve skutečnosti však zůstává obyvatelům maloměsta a svou originalitou přivádí ostřílené Newyorčanů do úžasu. Deeds velmi brzy zjišťuje, o co v životě jde v první řadě … A ještě i to, že peníze sice mění všechno, ale ne každého.


[CZ] Mr. Deeds - Náhodný milionář 2002 Celý Film Online

Mr. Deeds - Náhodný milionář

Podrobnosti


Původní název : Mr. Deeds - Náhodný milionář
Země : Ázerbájdžán
Jazyk : toki pona
Délka : 158 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Taylun Kyelan
Režie : Shyma Annaleece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Abida Rafel, Jazara Nathania
Produkce : Renda Tanika
Hudba : Laylah Amisha
Kamera : Nolwenn Kal
Kostýmy : Zaina Madhiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. říjen 1919
Produkční společnosti : Wanda Media
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 78 871 907 USD
Tržby : 59 382 839 USD

Adam Sandler – Wikipedie
Adam Richard Sandler (* 9. září 1966, New York, USA) je americký komik, herec, muzikant, scenárista a filmový producent.. Mezi jeho nejznámější role patří Bobby Boucher ve Vodonošovi, Sonny Koufax ve Velkém tátovi, Longfellow Deeds v Mr. Deeds - Náhodný milionář, účastník Kurzu sebeovládání apod.
Rob Schneider | ČSFD.cz
Celým jménem Robert Michael Schneider. Tento herec, scénárista, s příchodem filmu Big Stan (2008) dokonce režisér, syn Pilar a Marvina Schneiderových, nejmladší z pěti sourozenců se narodil 31.10. 1963 V San Franciscu V USA ve znamení štíra.V…
Steve Buscemi | ČSFD.cz
Tvář New Yorského rodáka (*1957) se zaryje do paměti komukoliv, kdo ho ve filmu zahlédl. Někdo s tak výraznými fyzickými a charakterními rysy se jen tak nevidí a vidět nebude.


Download. 480p. DVDrip.. MP4. Český Dabing. Film online. Avi. Česká. BDrip.1080p. Sleduj Filmy. Cz titulky. České. Full Movie. Ke Stažení. Ke shlédnutí. Celý Film. Stream. Ulozto. 4k blu ray. Zdarma. Hd. Watch Free. iPad. 720p. iPhone. Český Film. Ke Shlednutí. Cz dabing. Stáhnout