Monday, October 23, 2017

[CZ] Modrý blesk 1999 Celý Film Online

cz Modrý blesk 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Modrý blesk má skóre 6,1 z 10, na základě 5125 recenzí



Miles Logan (Martin Lawrence) je jako každý správný lupič džentlmen výsostný profesionál. Určitě by dotáhl do zdárného konce i tuhle prácičku s diamantem za dvacet miliónů dolarů, kdyby se do jeho týmu nevetřel chamtivý podrazák Deacon. Takhle je Miles rád, že při nepovedené akci nepřišel o život a nakonec vyvázl jen s dvouletým trestem. K optimismu ho kromě veselé povahy vede i fakt, že se mu na poslední chvíli podařilo ukrýt uloupený diamant ve větrací šachtě čerstvé novostavby. Těch dvacet milionů v drahém kamení je tam bezpečnějších než v nejdokonalejším sejfu ve městě. Zlomyslný osud je ovšem drsný žertéř. Po propuštění z věznice Miles zjišťuje, že svůj diamant ukryl v rozestavěné policejní stanici. Jak se dostat do větrací šachty mezi oddělením vražd a oddělením loupeží? Po několika neúspěšných pokusech se Miles odhodlává k šíleně riskantnímu plánu. U padělatele si nechá vyrobit falešnou policejní placku i služební záznamy a nastoupí na oddělení loupeží.


[CZ] Modrý blesk 1999 Celý Film Online

Modrý blesk

Podrobnosti


Původní název : Modrý blesk
Země : Nepál
Jazyk : ajmarština (ay)
Délka : 144 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Martino Nazia
Režie : Chikezie Violetta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Adhvik Asal, Brittani Valeria
Produkce : Rwan Saneela
Hudba : Kalil Deeshan
Kamera : Carleigh Tally
Kostýmy : Corde Jelena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. červenec 1966
Produkční společnosti : Northeast Film
Distribuce : Heyday Films
Rozpočet : 27 985 122 USD
Tržby : 89 876 346 USD

Osobní knihy pro děti - MODRÝ SLON
Osobní kniha je speciálně koncipovaná dětská knížka. V centru dění se ocitá sám čtenář. To on se stává hlavním hrdinou příběhu.
taxi praha | Blesk.cz
Přečtěte si o tématu "taxi praha".Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy "taxi praha", které hledáte.
Nero: Mám výjimečné oči | Blesk.cz
Herec Franco Nero (61) má spolu s Paulem Newmanem zřejmě nejpronikavější pohled na světě... "Za to můžou ty mý modrý oči. Když se na ňákou ženskou podívám, už mi neuvěří, že ji nechci jen dostat do postele" - také touto větou se v novém filmu Juraje Jakubiska Post Coitum ...
Seriál Modrý kód - ceskeserialy.juk.cz
Dobrý den, vítejte na stránce věnované seriálu Modrý kód. Premiéra seriálu probíhala nejprve odvysíláním dvou dílů v sobotu 25.3.2017 a po té byl vysílán do 21.6.2017 každé pondělí a středu večer na TV Prima, díly byly opakovány následující den odpoledne na Prima Love.
10 kroků, jak si postavit pergolu | Blesk.cz
Proč si v létě neposedět v příjemném stínu pergoly a užívat si pohody? S její stavbou můžete začít už teď a my vám poradíme, jak na to.


Sleduj Filmy. Hd. BDrip.. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Celý Film.1080p. Cz dabing. Stream. Download. Český Film. iPad. Česká. Film online. Ulozto. 4k blu ray. Watch Free. 480p. MP4. Český Dabing. Zdarma. Avi. Full Movie. Stáhnout. 720p. České. DVDrip. Cz titulky. iPhone. Ke Shlednutí