Sunday, October 15, 2017

[CZ] Karate Kid 2 1986 Celý Film Online

cz Karate Kid 2 1986 Celý Film Online

★★★★☆

Karate Kid 2 má skóre 6,7 z 10, na základě 7312 recenzí



Šest měsíců po svém překvapivém vítězství v turnaji karate se Danny La Russo dozvídá, že jeho japonský učitel Mijagi odlétá na Okinawu za umírajícím otcem. Daniel se rozhodne odcestovat s ním. V letadle zjistí, že Mijagi opustil před lety rodný ostrov kvůli svému nejlepšímu příteli Satovi, který se zamiloval do stejné ženy, jako Mijagi. Starý Japonec zjišťuje, že Sato se s Jukio neoženil. Jeho přítel chce celou záležitost ukončit čestným soubojem. Mijagi se zdráhá řešit věci násilím, ale Sato, který prakticky vlastní celou vesnici, mu nedává jinou možnost, když souhlasí s Mijagiho podmínkou, že půda se navrátí do rukou vesničanů bez ohledu na výsledek souboje. Danny se dostává do konfliktu se Satovým agresivním synovcem Čozenem kvůli dívce Kumiko, ale dokáže se ubránit. Před ohlášeným soubojem vypukne hurikán, během něhož Mijagi zachrání Satovi život. Sato uznává svou chybu a vrací půdu vesničanům. Při oslavách se však nenapravitelný Čozen zmocní Kumiko a ohrožuje ji nožem…


[CZ] Karate Kid 2 1986 Celý Film Online

Karate Kid 2

Více informací


Původní název : Karate Kid 2
Země : Jemen
Jazyk : ge'ez
Délka : 155 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Romaana Liyana
Režie : Zaiyan Riyaad

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Soumeya Kamari, Dov Minta
Produkce : Yao Sumiyya
Hudba : Mantasha Gayatri
Kamera : Chastity Quianna
Kostýmy : Raul Hester

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květnu 1964
Produkční společnosti : Asia Film
Distribuce : Vertigo Films
Rozpočet : 88 984 042 USD
Tržby : 26 182 332 USD

Aktuality SK KAMIWAZA KARATE
Dnes ráno jsem musel vstávat velice brzy. Dokonce dřív než vstávám do školy. Odjíždím totiž na jarní soustředění karate. Po nasednutí do autobusu jsme všichni vyrazili na cestu.
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Sportovní filmy online ke shlédnutí na sosac.tv. Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály.
Jaden Smith | ČSFD.cz
Jaden Christopher Syre Smith se narodil 8. července roku 1998 v Kalifornii. Jeho otcem je úspěšný herec, raper a producent Will Smith a matkou herečka a tanečnice Jada Pinkett Smith.
Hilary Swank | ČSFD.cz
Úspěšnou a stále usměvavou Hilary proslavily v role transsexuála a boxera, nicméně možná ještě častěji než ve filmových časopisech se její tvář objevuje na obálkách módních magazínů.
Seriály, hvězdy a TV show | TVZone.cz
11.5. 0:49. Fox zrušil seriály Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth a The Mick. 10.5. 20:15. Cobra Kai, tj. nový Karate Kid, byl na Youtube prodloužen pro druhou řadu.


Cz titulky. DVDrip. iPad. 720p. Ke Stažení. Stáhnout. Cz dabing. Avi. Film online. Ke Shlednutí.1080p. Full Movie. MP4. Ke shlédnutí. Zdarma. Watch Free. Stream. BDrip. Česká. Download. České. iPhone. 4k blu ray. Ulozto. Český Dabing. Sleduj Filmy.. 480p. Český Film. Celý Film. Hd