Sunday, October 15, 2017

[CZ] Hannibal 2001 Celý Film Online

cz Hannibal 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Hannibal má skóre 7,8 z 10, na základě 8334 recenzí



Dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), rafinovaný psychiatr a úchylný vrah, který s požitkem pojídal maso svých obětí, uprchl během pátrání po sériovém vrahovi Buffalo Billovi ze svého ostře sledovaného, nicméně improvizovaného, vězení v Memphisu. Nejprve trochu "cestoval", pak se přemístil do italské Florencie. A nepřestává být sám sebou. Pod maskou kultivovaného znalce italského umění mate stopy a s noblesou prožívá své choutky. Je tu ale několik lidí, kteří na něho nezapomínají. V první řadě zvláštní agentka FBI Clarice Starlingová (Julianne Mooreová). Ta se už této noční můry nikdy nezbaví. Fascinující tón hlasu dr. Lectera si stále vybavuje. Jednou z Hannibalových obětí se měl stát také perverzní Mason Verger (Gary Oldman). Přežil v zuboženém stavu - je závislý na lékařských přístrojích a posedlý touhou po pomstě. Prostřednictvím internetu sleduje svůj objekt a připravuje past. Návnadou musí být to, co doktora nejvíce těší.


[CZ] Hannibal 2001 Celý Film Online

Hannibal

Podrobnosti


Původní název : Hannibal
Země : Irsko
Jazyk : bulharština (bg)
Délka : 147 minut
Žánr : muzikál
Scénář : Teonie Rene
Režie : Naomi Gulliver

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Elmas Ehtel, Barira Aubin
Produkce : Ashar Adhira
Hudba : Jaiton Rubani
Kamera : Tesni Anvika
Kostýmy : Leonard Naren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. červen 1901
Produkční společnosti : Pritish Nandy
Distribuce : Selig Polyscope
Rozpočet : 75 438 714 USD
Tržby : 80 882 550 USD

Hannibal (TV seriál) (2013) | ČSFD.cz
Nový třináctidílný seriál HANNIBAL se zrodil z kreativní mysli Bryana Fullera (např. seriál Hrdinové) a rafinované režie Davida Sladea (např. Stmívání: Eclipse).
Seriál Hannibal online | TopSerialy.to
Seriál Hannibal online - Nový třináctidílný seriál HANNIBAL se zrodil z kreativní mysli Bryana Fullera (např. seriál Hrdinové) a rafinované režie Davida Sladea (např.
Scipio Africanus – Wikipedie
Mladý Scipio přežil strašlivé pohromy Římanů v bitvách u Ticina, u Trebie a u Kann.Podle pramenů měl ve věku osmnácti let zachránit v bitvě u Ticina život svému otci.
Boxer Optima Grata
chovatelská stanice boxerů Optima Grata
Druhá punská válka – Wikipedie
Druhá punská válka byla vybojována mezi Římany a Kartaginci v letech 218 až 201 př. n. l. Kartaginský vojevůdce Hannibal z rodu Barkasů v ní nejprve Římu uštědřil řadu porážek v takticky geniálně vedených bitvách, které jsou dodnes uváděny ve vojenských učebnicích.


Ke Stažení. Hd. Stáhnout. Česká. Český Film. 480p. 720p. Cz titulky. Zdarma. Full Movie. Cz dabing. Avi. Watch Free. Ke shlédnutí.. Sleduj Filmy. BDrip. iPad. Stream. Český Dabing. Ke Shlednutí. Celý Film. Film online. 4k blu ray. Ulozto.1080p. MP4. České. DVDrip. Download. iPhone