Tuesday, September 19, 2017

[CZ] Život Briana 1979 Celý Film Online

cz Život Briana 1979 Celý Film Online

★★★★☆

Život Briana má skóre 6,9 z 10, na základě 7059 recenzí



Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů. Hlavní hrdina se připojuje k Lidové frontě Judee, aby pomohl svou zemi osvobodit od nadvlády Římanů. A to i přesto, že Římani dali Židům vodovod, silnice, pořádek, kanalizace, školství, víno...To je snad bez debat, ne? Šestice z Monty Python se tu objevuje hned v několika rolích. Graham Chapman hraje nejen Briana ale i Pya Čůra, Michael Palin se objevuje v roli Piláta i soucitného dozorce vydávajícího kříže odsouzencům na smrt atd. Známým vtipálkům při natáčení posloužily dokonce i marocké kulisy Hvězdných válek.


[CZ] Život Briana 1979 Celý Film Online

Život Briana

Podrobnosti


Původní název : Život Briana
Země : Francie
Jazyk : řečtina (el)
Délka : 169 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Estela Henrick
Režie : Kathrin Isra

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cheikh Kalthum, Dharmesh Atrina
Produkce : Tolani Kaeleb
Hudba : Qadeer Yusairah
Kamera : Kaede Christofer
Kostýmy : Zabir Kayori

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. duben 1986
Produkční společnosti : Zentropa Entertainments
Distribuce : Original Film
Rozpočet : 15 899 642 USD
Tržby : 88 079 523 USD

Život Briana / Life of Brian (1979) | ČSFD.cz
Ve své době vyvolal Život Briana skandál kvůli neúctě k církvi, dnes zbyl velice zábavný snímek parodující příběh o Ježíši. Brian se totiž narodil ve stejný den jako Mesiáš, se kterým si ho všichni pletou a způsobují tak spoustu absurdních gagů.…
Neil Patrick Harris – Wikipedie
V roce 2006, poté, co se na internetu objevila zpráva o jeho romantickém vztahu s hercem Davidem Burtkou, vystoupil v magazínu People s veřejným coming-outem.Je otevřený gay, a to jak v osobním životě, tak i v divadelní společnosti, ale jak uvedl: „Veřejnost byla ke mně vždy laskavá a až do nedávna jsem byl schopný žít pěkný normální život.
NIKEE Griffinovi - Family Guy online
Griffinovi(Family Guy) jsou americký animovaný televizní seriál o příbězích Petera Griffina a jeho přátel. Peter je irsko-americký katolík.
Paul Walker – Wikipedie
Paul William Walker IV (12. září 1973 – 30. listopadu 2013) byl americký herec.Nejvíce proslul svou rolí Briana O'Connera v závodnické filmové sérii Rychle a zběsile.Hrál i v dalších filmech, mezi které patří Městečko Pleasantville (1998), Do hlubiny (2005) a Osm statečných (2006). Zemřel při autonehodě ve věku čtyřiceti let.
Svět bez hranic a další knihy osobního růstu ...
Svět bez hranic a další publikace vydané nakladatelstvím Čintámani. Objevte skutečné perly mezi knihami osobního růstu! Baťa, Jistou cestou, Nick Vujicic, Tajemství úspěchu.


Český Film. DVDrip. Ulozto. 480p. BDrip. Full Movie. Sleduj Filmy. Avi. iPad. 720p. Cz dabing. MP4. Ke Shlednutí. Hd. Ke Stažení. iPhone. České. 4k blu ray. Stream.1080p. Cz titulky. Ke shlédnutí. Download.. Česká. Watch Free. Zdarma. Film online. Stáhnout. Český Dabing. Celý Film