Tuesday, September 19, 2017

[CZ] Tajemné okno 2004 Celý Film Online

cz Tajemné okno 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Tajemné okno má skóre 8,0 z 10, na základě 1506 recenzí



Přestože ví, že by měl sedět u počítače a psát další knihu nebo alespoň na chvíli vylézt ze své staré chaty a projít se se svým psem okolo jezera, úspěšný spisovatel Mort Rainey (Johnny Depp) vyspává až 16 hodin denně na svém oblíbeném kanapi. Je uprostřed bolestného rozvodu a všechny okolnosti, které rozchod doprovázejí, se stávají čím dál tím více nepříjemnými. Celá záležitost vysává jeho energii i kreativní potenciál a Mort je donucen čelit obzvláště těžkému tvůrčímu bloku, který mu brání dát dohromady byť jednoduchou větu. Když už se zdá, že se nemůže stát nic horšího, objeví se na prahu jeho boudy psychotický cizinec John Shooter (John Turturro), obviní Raineyho z toho, že ukradl jeho příběh, a požaduje po něm náhradu.


[CZ] Tajemné okno 2004 Celý Film Online

Tajemné okno

Více informací


Původní název : Tajemné okno
Země : Východní Timor
Jazyk : slovinština (sl)
Délka : 142 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Abdirahim Naia
Režie : Tayshia Afet

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cerian Amaria, Mantej Bing
Produkce : Tohura Yu
Hudba : Iwona Ritisha
Kamera : Shashank Shaunah
Kostýmy : Samiyah Renn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. květen 1984
Produkční společnosti : Sil-Metropole
Distribuce : MindWorks Media
Rozpočet : 98 026 830 USD
Tržby : 61 059 748 USD

Tajemné okno / Secret Window (2004) | ČSFD.cz
Přestože ví, že by měl sedět u počítače a psát další knihu nebo alespoň na chvíli vylézt ze své staré chaty a projít se se svým psem okolo jezera, úspěšný spisovatel Mort Rainey (Johnny Depp) vyspává až 16 hodin denně na svém oblíbeném kanapi.
Tajemné soukromí Ondřeje Havelky (59): Dceru Jiřího Líra ...
Žhavé drby 8. června 2014 • 05:00. Tajemné soukromí Ondřeje Havelky (59): Dceru Jiřího Líra podváděl s jinou!
Kostel v Pustkovci - Římskokatolická farnost Ostrava
Novostavba kostela je řešena na klidném půdorysu řeckého kříže se čtyřmi dominantními prosklenými okenními plochami. Nad vstupem do kostela je ještě jedno menší okno ve tvaru široké spáry, připomínající srpek měsíce.
Seznamy filmů | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení.
Skandinávské filmy | Nejlepší filmy
Na NejlepšíFILMY.eu není umístěn ani jeden film, či video. Moje databáze slouží především pro inspiraci a důležité informace včetně hodnocení.


Ke Stažení.1080p. Download. Český Film. 720p. Stáhnout. Zdarma. Ke shlédnutí. 480p. iPad. MP4. Cz dabing.. Stream. Full Movie. Český Dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. Česká. Hd. Ulozto. BDrip. Avi. Ke Shlednutí. iPhone. DVDrip. Film online. 4k blu ray. Watch Free. České. Cz titulky