Saturday, September 16, 2017

[CZ] Vlk z Wall Street 2013 Celý Film Online

cz Vlk z Wall Street 2013 Celý Film Online

★★★★☆

Vlk z Wall Street má skóre 5,4 z 10, na základě 1334 recenzí



Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky. Někdy dokázal vydělat i 12 milionů dolarů za pouhé tři minuty. A peníze uměl také pěkně roztáčet. V jeho kancelářích běžně defilovala nahá dívčí dechovka, šňupaly se velehory kokainu, pořádaly se závody v házení trpaslíky, opice jezdily na kolečkových bruslích a se svou ženou souložil na matraci ze samých bankovek. Když mu v Londýně na večírku došly drogy, vzbudil svou newyorskou sekretářku, aby mu je poslala soukromým tryskáčem. Po každém velkém mejdanu ale přichází i odpovídající kocovina. Zvlášť, pokud kouzlení s akciemi je více než jen kreativní. FBI vás pak chce zatknout a mnoho dalších se chce pomstít.


[CZ] Vlk z Wall Street 2013 Celý Film Online

Vlk z Wall Street

Více informací


Původní název : Vlk z Wall Street
Země : Malawi
Jazyk : urdština (ur)
Délka : 145 minut
Žánr : kanibalský film
Scénář : Syrah Chukwubuikem
Režie : Maleka Keinan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yumnaa Audria, Soumaya Sanya
Produkce : Viliam Olen
Hudba : Hadiqah Niamah
Kamera : Blessing Jensen
Kostýmy : Serafin Laiba

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. prosinec 1973
Produkční společnosti : Silver Pictures
Distribuce : Screen Media
Rozpočet : 73 090 664 USD
Tržby : 95 003 027 USD

Vlk z Wall Street / The Wolf of Wall Street (2013) | ČSFD.cz
Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky.
Vlk z Wall Street – film o světě, kde je jediný problém ...
Je to prostě jízda a buďto se na ní svezete nebo radši ani nenastupujte. Ať už se to týká vybarvení atmosféry nekonečného užívání, drog, sexu, zase drog a zase sexu či velmi trefně zvoleného soundtracku, který filmu jen přidává na kvalitě.
Leonardo DiCaprio | ČSFD.cz
Držitel mnoha cen a trojnásobný držitel nominace na Oscara. Za roli ve filmu Quentina Tarantina Nespoutaný Django byl nominován na Zlatý glóbus. Před filmem Nespoutaný Django hrál v režii Clinta Eastwooda hlavní roli ve filmu J. Edgar.
Leonardo DiCaprio – Wikipedie
Herecká kariéra. Jeho první vystoupení v televizi proběhlo v reklamách na nejrůznější výrobky jako jsou např. výrobky z obilnin, dětské hračky nebo žvýkačky a dále se objevoval ve „výchovných filmech“ jako je např.
EUROPA EVENTS - konference, semináře, workshopy světového ...
Kdo jsme. Prostřednictvím světově a tuzemsky uznávaných autorit poskytujeme lidem vzdělání, které je potřeba pro úspěch v pracovním i osobním životě.


Film online. Stream. 480p. Ke Stažení. MP4. Cz titulky. DVDrip. iPhone. Ke shlédnutí. iPad. Ulozto.1080p. Cz dabing. Download. Full Movie. Zdarma. Ke Shlednutí. Stáhnout. 720p. Česká.. Celý Film. Avi. Watch Free. Český Film. Sleduj Filmy. Hd. BDrip. 4k blu ray. České. Český Dabing