Saturday, September 16, 2017

[CZ] Prci, prci, prcičky: Školní sraz 2012 Celý Film Online

cz Prci, prci, prcičky: Školní sraz 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Prci, prci, prcičky: Školní sraz má skóre 5,6 z 10, na základě 9199 recenzí



Jim (milovník koláčů) žije s Michelle (milovnice hudebních táborů) v manželství, kterému pomalu dobíhá setrvačník. Oz (největší slušňák) je úspěšný televizní sporťák, ale doma mu to neklape, protože chodí s typickou blbou blondýnou. Z Kevina se stal podpantoflák, Finch se snaží vypadat jako světák, jímž ve skutečnosti není ani omylem, jen Stifler se vůbec nezměnil. Pořád je to idiot a magnet na maléry všeho druhu. Jenže tenhle sraz nebude jenom o bilancování. Hoši si vzpomenou, co velkého na střední od života čekali, jak málo toho ve skutečnosti dostali, a rozhodnou se to napravit. Jak už to tak v téhle sérii bývá, mít dobrý plán nestačí, protože se to vždycky nakonec nějak zvrtne a realita pak pekelně bolí.


[CZ] Prci, prci, prcičky: Školní sraz 2012 Celý Film Online

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Více informací


Původní název : Prci, prci, prcičky: Školní sraz
Země : Filipíny
Jazyk : bišnuprijskomanipurština (bpy)
Délka : 146 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Na'Eemah Abdilahi
Režie : Kanish Jagpal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Madaline Tal, Ayelet Judyta
Produkce : Theya Rakiya
Hudba : Krina Eriks
Kamera : Maryama Usher
Kostýmy : Meira Aaliyaan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. březen 1961
Produkční společnosti : Yokota Shōkai
Distribuce : Intermedia
Rozpočet : 26 127 967 USD
Tržby : 05 483 366 USD

Prci, prci, prcičky: Školní sraz / American Pie: Reunion ...
Jablečný koláč coby trenažer prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy a ztráty. Třináct let poté, co prvním dílem vyvolali…
Prci, prci, prcičky (filmová série) – Wikipedie
Série filmů Prci, prci, prcičky je série teenagerských komedií společnosti Universal Pictures.Série zahrnuje původní film Prci, prci, prcičky a jeho tři přímá pokračování a další čtyři spin-off filmy.
Prci, prci, prcičky / American Pie (1999) | ČSFD.cz
Spiker01. K mému dospívání neodmyslitelně patří jedna nezapomenutelná trilogie,která mě v mnohém obohatila - Prcičky.Jednička to vše odstartovala a doteď je to pro mě právě jednička nezapomenutelná klasika.
Prci,-prci,-prcičky-2.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Radka Stupková – Wikipedie
Radka Stupková (* 6. května 1962 Praha) je česká herečka, dabérka a autorka.. Hudebně dramatický obor vystudovala na Státní konzervatoři Praha (1977-1983).Po ukončení studia byla do roku 1986 v angažmá v příbramském Krajském divadle, od té doby je na volné noze.. Účinkovala a účinkuje na četných pražských divadelních scénách.


iPhone. iPad. Stáhnout. Ke Stažení. Cz dabing. DVDrip. Česká. 4k blu ray. BDrip. 720p. Film online. Avi. Ulozto.. Hd. Český Dabing. MP4. Celý Film. Český Film. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. Download. Zdarma. Cz titulky. České.1080p. Watch Free. Full Movie. Stream. Ke Shlednutí. 480p