Friday, September 22, 2017

[CZ] Televizní společnost 1976 Celý Film Online

cz Televizní společnost 1976 Celý Film Online

★★★★☆

Televizní společnost má skóre 6,8 z 10, na základě 1414 recenzí



Snímek Network, břitká satira na "senzacechtivé zpravodajství", se zdá být s každým uplynulým rokem aktuálnější než kdy dřív. Howard Beale, moderátorská hvězda televizní společnosti UBS, je poslán do důchodu, protože příliš zestárl. Beale nedokáže přenést přes srdce, že po pětadvaceti letech přijde o práci jenom kvůli věku. V dalších zprávách proto divákům oznámí, že během svého posledního vysílání spáchá sebevraždu. Šéf televizní stanice Frank Hackett chce Bealea na místě vyhodit, když se ale ukáže, že by UBS mohla dosáhnout v den Bealeovy smrti nejvyšší sledovanosti v historii, kariéristka Diana Christensenová šéfa přesvědčí, aby tohle osudové závěrečné vysílání pojali jako zvláštní událost. Beale se samozřejmě nakonec nezabije - ale začne nesouvisle hovořit o hrozném stavu světa a televize především. Díky tomu se z něj stane nejžhavější osobnost americké televize.


[CZ] Televizní společnost 1976 Celý Film Online

Televizní společnost

Více informací


Původní název : Televizní společnost
Země : Rumunsko
Jazyk : amharština (am)
Délka : 149 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Shubham Dhiren
Režie : Ojasvi Prabhroop

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keefe Eleah, Bently Rielle
Produkce : Onyekachukwu Avesta
Hudba : Sharmel Gobind
Kamera : Abd Natayah
Kostýmy : Mais Abeera

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červen 1992
Produkční společnosti : Twickenham Film
Distribuce : Paramount Pictures
Rozpočet : 22 788 981 USD
Tržby : 96 009 817 USD

Televizní vysílání – Wikipedie
Televizní vysílání je soustava telekomunikačních zařízení pro vysílání a přijímání rychlého sledu obrázků a zvuku na dálku.
TVF, s.r.o. - Televizní a reklamní společnost
Vítejte ve společnosti TVF. Televizní a reklamní společnost TVF, s.r.o. je firma s 20letou tradicí sídlící v Brně. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby a vysílání TV reklamy, rozhlasové reklamy a realizaci celých reklamních kampaní, videofilmů, reklamních a dokumentárních filmů, videoklipů a multimediálních CD ...
Televizní noviny (TV Nova) – Wikipedie
Jednotlivé relace Ranní Televizní noviny. Ranní Televizní noviny zavedla TV Nova při rozšiřování svých zpravodajských relací a změně grafiky dne 14. února 2011.
Vodňanské kuře s rodokmenem
Od vylíhnutí až na Váš stůl splňuje Vodňanské kuře s rodokmenem nejpřísnější české a evropské normy, které zajišťují to, že se na Váš stůl dostane chutné a české kuře.
Společnost E – „Již 25 let zlepšujeme život lidem s epilepsií“
Potřebuji pomoci. Využijte našich služeb pro lidi s epilepsií a jejich blízké. Po celé ČR, bez ohledu na věk a rozsah onemocnění.


4k blu ray. České. 480p. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma. Download. 720p.. Ulozto. Stream. Full Movie. Cz dabing. Český Dabing. iPhone. Cz titulky. Česká. Český Film. Stáhnout. Watch Free. Ke shlédnutí. Avi.1080p. Sleduj Filmy. Celý Film. DVDrip. BDrip. Film online. Hd. MP4. iPad