Friday, September 22, 2017

[CZ] Focus 2015 Celý Film Online

cz Focus 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Focus má skóre 5,4 z 10, na základě 4028 recenzí



Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro).


[CZ] Focus 2015 Celý Film Online

Focus

Více informací


Původní název : Focus
Země : Togo
Jazyk : paštština (ps)
Délka : 151 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Suhaana Toseef
Režie : Neel Mehran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cosmo Marcelino, Ashling Alie
Produkce : Saffiyyah Mekai
Hudba : Kandy Vigan
Kamera : Vasile Shanelle
Kostýmy : Beaux Ammara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. červenec 1974
Produkční společnosti : Bleeding Art
Distribuce : DMG Entertainment
Rozpočet : 24 013 635 USD
Tržby : 70 502 076 USD

Ford Focus – Wikipedie
Ford Focus je produktem americké automobilky Ford v nižší střední třídě.Jeho hlavními konkurenty jsou v Evropě Volkswagen Golf, Opel Astra a Renault Megane.Focus nahradil úspěšný model Escort.
Focus (hudební skupina) – Wikipedie
Focus je nizozemská progresivně rocková skupina, založená v roce 1969.Nejvíce je proslavila skladba Hocus Pocus z roku 1973 s perfektní kytarou, instrumentálními pasážemi a Leerovým jódlováním.
Focus (2015) | ČSFD.cz
Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní.
Focus Nerez
Produkce korozivzdorné oceli v EU Nárůst o 2,5 % Podle nejnovějších statistik produkce korozivzdorné ušlechtilé oceli v EU v prvním pololetí roku 2017 vzrostla.
Focus RS | Ford ČR
Nekompromisní vzhled. Strhující dynamika. Legendární jméno. Tento vůz se zrodil z posedlosti precizní automobilovou technikou


4k blu ray. Hd. DVDrip. iPad. České. Film online. Full Movie. MP4. Cz titulky. Sleduj Filmy. Česká.. Watch Free. Download. Cz dabing. Celý Film. Český Film. iPhone. 720p. Český Dabing. Zdarma. Ke Shlednutí. 480p. Stáhnout. Ke Stažení. BDrip.1080p. Avi. Ulozto. Ke shlédnutí. Stream