Tuesday, September 26, 2017

[CZ] Prci, prci, prcičky 1999 Celý Film Online

cz Prci, prci, prcičky 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Prci, prci, prcičky má skóre 8,9 z 10, na základě 3174 recenzí



Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod. Vypadá to, že Jim bude mít štěstí. Velice se mu líbí exotická sexbomba Nadia, která od něho chce doučovat historii, a to ve cvičebním úboru. Že by výzva? Jim proto instaluje webcameru, takže všichni spolužáci mohou přes internet sledovat, co se bude dít v jeho pokoji. Oz si zase podle své povahy hledá citlivou duši. Ale co vlastně myslí tou "citlivou"? Asi to bude roztomilá Heather z pěveckého kroužku. Kevin to má jednoduché, je už dávno zadán. Ale jeho dívka Vicky pořád čeká na správné místo a správný čas. Zdá se, že jedině intelektuální Finch si nedělá starosti. Ale nechce náhodou podvádět?


[CZ] Prci, prci, prcičky 1999 Celý Film Online

Prci, prci, prcičky

Podrobnosti


Původní název : Prci, prci, prcičky
Země : Kolumbie
Jazyk : boon
Délka : 161 minut
Žánr : historický
Scénář : Satine Avana
Režie : Nickola Issah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oghenebrume Aiswarya, Fyza Mduduzi
Produkce : Vijay Aaraiz
Hudba : Imara Cailean
Kamera : Brittanny Chase
Kostýmy : Heba Naren

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. duben 1997
Produkční společnosti : Working Title
Distribuce : Efftee Studios
Rozpočet : 32 742 668 USD
Tržby : 36 101 967 USD

Prci, prci, prcičky (filmová série) – Wikipedie
Série filmů Prci, prci, prcičky je série teenagerských komedií společnosti Universal Pictures.Série zahrnuje původní film Prci, prci, prcičky a jeho tři přímá pokračování a další čtyři spin-off filmy.
Prci, prci, prcičky / American Pie (1999) | ČSFD.cz
Čtyři mušketýři střední školy uzavřou na jednom z mejdanů smlouvu, v níž se zavážou, že ani jeden neprojde absolutoriem coby panic. Pochopitelně, že nikdo nechce být poslední, a tak se balí jako o závod.
Prci, prci, prcičky: Školní sraz / American Pie: Reunion ...
Jablečný koláč coby trenažer prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy a ztráty.
Prci,-prci,-prcičky-2.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
Tohle je 15 zaručeně nejlepších filmů pro mladé! Viděli ...
Co si budeme povídat, hlavním tématem těchto snímků je vždycky se*.


Ke Stažení. Celý Film. DVDrip. Stáhnout. Český Film.1080p. Hd. Ulozto. iPhone. Full Movie. České. Česká. BDrip. Sleduj Filmy. 720p. Stream. Watch Free. Zdarma. 480p. iPad. Český Dabing. Avi.. Cz titulky. Ke Shlednutí. Film online. Ke shlédnutí. Download. Cz dabing. MP4. 4k blu ray