Tuesday, September 26, 2017

[CZ] Patrola 2012 Celý Film Online

cz Patrola 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Patrola má skóre 5,7 z 10, na základě 0921 recenzí



Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) a Mike Zavala (Michael Peña) jsou nerozlučná policejní dvojka. Dělají vše proto, aby se na konci hlídky vždy ve zdraví vrátili domů. Mají jedinou jistotu: v ulicích South Central v Los Angeles si nemůžou být jisti absolutně ničím! Ve spleti modrých světel, houkajících sirén a adrenalinových situací jsme svědky spontánních a často humorných momentů dvou kolegů, kteří tráví většinu času v policejním autě, čekajíc na další případ. Vznikne mezi nimi pouto, díky kterému fungují v nebezpečných situacích jako sehraný tým. Vědí, že kdykoliv může přijít chvíle, kdy bude třeba nasadit vlastní život.


[CZ] Patrola 2012 Celý Film Online

Patrola

Více informací


Původní název : Patrola
Země : Alžírsko
Jazyk : laghu
Délka : 167 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Shanna Demilouise
Režie : Velma Mitzie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maayan Cade, Alis Cahill
Produkce : Shimon Ummar
Hudba : Sibella Ariarna
Kamera : Ajax Wallace
Kostýmy : Katya Abdirizak

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. březen 1923
Produkční společnosti : Dovzhenko Film
Distribuce : Kadokawa Pictures
Rozpočet : 88 080 447 USD
Tržby : 90 669 341 USD

Patrola — Česká televize
Martin Stránský, Michal Holán a Bára Mottlová jako průvodci nového atraktivního cyklu České televize o armádě ze všech stran.
Patrola / End of Watch (2012) | ČSFD.cz
Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) a Mike Zavala (Michael Peña) jsou nerozlučná policejní dvojka. Dělají vše proto, aby se na konci hlídky vždy ve zdraví vrátili domů.
PATROLA ŠLAPETO - Hlavní stránka
Šlapeto Revival Band alias Patrola. 24. 4. 2018: Pojďte si s námi v květnu zazpívat. Pokusíme se na vašich tvářích vyloudit i nějaký ten úsměv.
PATROLA - ŠLAPETO - Nové CD&DVD Chytila Patrola...
Chytila Patrola aneb Písně lidu pražského po dalších třiceti letech. „Mně se na Šlapetu líbí, že zachází s písněmi pro lid pražských hospod láskyplně.
Tlapková Patrola - pohádka pro děti online | HezkePohadky ...
Aktuálně velmi populární kanadská pohádka Tlapková patrola (Paw patrol), kde chlapec Ryder vede svorku psích záchranářů, kteří se snaží ochránit pobřežní město před nebezpečím a hrozbou.


1080p. Hd. 4k blu ray. Celý Film. Český Film. iPad. 480p. České. Ulozto. 720p. MP4.. Avi. Zdarma. Film online. Download. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Full Movie. DVDrip. Cz dabing. Cz titulky. BDrip. Stream. Stáhnout. Watch Free. Česká. Český Dabing. Ke shlédnutí. Ke Stažení. iPhone