Monday, September 25, 2017

[CZ] Pocahontas 1995 Celý Film Online

cz Pocahontas 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Pocahontas má skóre 6,7 z 10, na základě 5854 recenzí



Svoboda, příroda, nespoutanost, soužití člověka s přírodou, takto se dá charakterizovat život Indiánů. Vraťme se teď do roku 1607, kdy začínají připlouvat lodě do Nového světa (Ameriky). Evropě se tak otevírá nový kontinent, který skýtá řadu bohatství, čehož se dá využít. Bohatství tohoto kontinentu zaujalo především chamtivého guvernéra společnosti Virginia Johna Ragcliffa.
S guvernérem připlouvá do Ameriky také mladý, pohledný kapitán John Smith. Tato země ale není pustá. Žijí v ní Indiáni, kteří milují přírodu a svoji svobodu. Jednou z nich je také krásná Pocahontas, kterou čeká svatba s mužem, kterého jí vybral její otec. Velkou rádkyní Pocahontas je vrba, která vypadá jako babička. Ve vrbě sídlí duch, který jí vždy poradí.


[CZ] Pocahontas 1995 Celý Film Online

Pocahontas

Podrobnosti


Původní název : Pocahontas
Země : Kostarika
Jazyk : bung
Délka : 164 minut
Žánr : historický
Scénář : Thivya Janessa
Režie : Gurmukh Hasaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yaz Syedah, Giorgiana Jettie
Produkce : Shazeda Paisleigh
Hudba : Elyott Kitson
Kamera : Caridee Simon
Kostýmy : Amaan Evea

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. březen 1955
Produkční společnosti : Surinder Films
Distribuce : Animaccord Animation
Rozpočet : 86 526 656 USD
Tržby : 36 957 365 USD

Pocahontas – Wikipedie
Pocahontas (narozená Matoaka, později známá jako Rebecca Rolfe; okolo 1595 – březen 1617) byla virginijská indiánka, která je známá především svoji aktivitou během časů prvních anglických kolonií v Jamestownu.
Pocahontas (1995) | ČSFD.cz
Píše se rok 1607 a začíná průkopnické období nově příchozích obyvatelů Ameriky. Skupina britských dobrodruhů včetně chamtivého guvernéra společnosti Virginia, Johna Ratcliffa a pohledného námořního kapitána Johna Smitha připlouvá do Nového Světa na…
Pocahontas | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Pocahontas ho poučí, že každý kámen, strom a každá živá bytost má svého živého ducha a vysvětluje mu, jak "malovat se všemi barvami větru".
Pocahontas - film online | FILMTORO
Pocahontas Datum premiéry: 7. 12. 1995 USA Délka: 81 minut Píše se rok 1607 a začíná průkopnické období nově příchozích obyvatelů Ameriky.
Výjimečné ženy: Pocahontas - svet-zen.blogspot.com
Indiánská princezna Pocahontas je dnes známá především díky animované pohádce studia Disney. Ačkoliv Pocahontas a další hrdinové této pohádky byli skutečné historické osobnosti, děj filmu nemá s historií mnoho společného.


Sleduj Filmy. 480p. iPad. DVDrip.. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Download.1080p. Cz titulky. Film online. Avi. Watch Free. Ulozto. České. iPhone. 4k blu ray. 720p. MP4. Český Dabing. Full Movie. BDrip. Stream. Hd. Celý Film. Stáhnout. Ke shlédnutí. Český Film. Česká. Cz dabing. Zdarma