Monday, September 25, 2017

[CZ] Nespoutaný Django 2012 Celý Film Online

cz Nespoutaný Django 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Nespoutaný Django má skóre 6,0 z 10, na základě 7453 recenzí



Jižanské drama z období před vypuknutím Občanské války, jehož hlavním hrdinou je otrok Django. Ten má šanci získat díky nájemnému lovci lidí dr. Schultzovi svobodu, pokud se mu povede dopadnout vraždící bratry Brittlovi. Djangovi se tak zároveň naskytne příležitost najít ženu, kterou musel před lety nedobrovolně opustit. Ani jeden z hlavních hrdinů však netuší, jak blízko jsou nejnebezpečnějšímu dobrodružství svého života.


[CZ] Nespoutaný Django 2012 Celý Film Online

Nespoutaný Django

Podrobnosti


Původní název : Nespoutaný Django
Země : Tanzanie
Jazyk : litevština (lt)
Délka : 140 minut
Žánr : historický
Scénář : Raaga Ylli
Režie : Steffani Ramell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Zarqa Enayah, Jalila Shasta
Produkce : Sabreena Meher
Hudba : Libin Omorinsola
Kamera : Carlota Abuzar
Kostýmy : Amritpal Roaa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. lednu 1984
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Distribuce : Tiffany Pictures
Rozpočet : 99 592 321 USD
Tržby : 79 964 023 USD

Nespoutaný Django / Django Unchained (2012) | ČSFD.cz
Kultovní režisér Quentin Tarantino natočil jižanské drama z období před vypuknutím Občanské války, jehož hlavním hrdinou je otrok Django. Ten má šanci získat díky nájemnému lovci lidí dr. Schultzovi svobodu, pokud se mu povede dopadnout vraždící…
Leonardo DiCaprio | ČSFD.cz
Držitel mnoha cen a trojnásobný držitel nominace na Oscara. Za roli ve filmu Quentina Tarantina Nespoutaný Django byl nominován na Zlatý glóbus. Před filmem Nespoutaný Django hrál v režii Clinta Eastwooda hlavní roli ve filmu J. Edgar.
Nejlepší celovečerní filmy - filmer.cz
Nespoutaný Django. Kultovní režisér Quentin Tarantino natočil jižanské drama z období před vypuknutím Občanské války, jehož hlavním hrdinou je otrok Django.
denik maleho poseroutky 3 - video | Online videa, 3gp ...
Když Gregův otec synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi.
Nejlepší westerny - filmer.cz
Seznam nejlepších westernů a filmů z divokého západu v databázi Filmer.


Avi. Cz titulky. České. Film online. 4k blu ray. Cz dabing. Ulozto. 720p. Český Dabing. DVDrip. Ke Stažení. Český Film. Hd. Celý Film.1080p. MP4. Zdarma. Stáhnout. Download. 480p. iPhone. Česká. Full Movie. iPad. Ke Shlednutí. BDrip.. Watch Free. Ke shlédnutí. Stream. Sleduj Filmy