Monday, September 4, 2017

[CZ] Po krk v extázi 2004 Celý Film Online

cz Po krk v extázi 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Po krk v extázi má skóre 7,7 z 10, na základě 0270 recenzí



Elegantní, vkusně oblečený a zdvořilý hrdina beze jména (DANIEL CRAIG) je dokonalý profesionál. Při svých obchodech s kokainem a extází vydělal nejvíce na tom, že se snažil chovat nenápadně a mít po celou dobu čisté ruce. Nyní se rozhodl s obchody skoncovat, opustit svět zločinu, drog a násilí a zařídit si s pomocí peněz, které se mu podařilo nashromáždit, klidný a spokojený život. Ještě předtím jej však čekají dvě drobné služby pro jeho bosse Jimmyho Pricea (KENNETH CRANHAM): musí najít ztracenou, drogově závislou dceru mocného zločince Eddieho Templea (MICHAEL GAMBON) a dojednat prodej obří zásilky extáze s nekontrolovatelným nýmandem (JAMIE FOREMAN), který si hraje na mnohem většího gangstera, než jakým ve skutečnosti je. Nic se ale nedaří podle plánu a to, co původně vypadalo jako rutinní transakce, je ve skutečnosti dokonalý chaos.


[CZ] Po krk v extázi 2004 Celý Film Online

Po krk v extázi

Podrobnosti


Původní název : Po krk v extázi
Země : Kamerun
Jazyk : somálština (so)
Délka : 140 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Izobella Yael
Režie : Aros Glendon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Ronit, Kristia Aitana
Produkce : Iziah Hazirah
Hudba : Oceane Jamesdean
Kamera : Tija Marnie
Kostýmy : Ardita Coy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. srpen 1952
Produkční společnosti : Phranakorn film
Distribuce : Next Entertainment
Rozpočet : 47 813 758 USD
Tržby : 28 523 905 USD

Po krk v extázi / Layer Cake (2004) | ČSFD.cz
Elegantní, vkusně oblečený a zdvořilý hrdina beze jména (DANIEL CRAIG) je dokonalý profesionál. Při svých obchodech s kokainem a extází vydělal nejvíce na tom, že se snažil chovat nenápadně a mít po celou dobu čisté ruce.
Po krk v extázi, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Po krk v extázi | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě. ... Po krk v extázi ... že se snažil chovat nenápadně a mít po celou dobu čisté ruce.
Po krk v extázi (2004) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Po krk v extázi. Elegantní, vkusně oblečený a zdvořilý hrdina beze jména (DANIEL CRAIG) je dokonalý profesionál. Při svých obchodech s kokainem a extází vydělal nejvíce na tom, že se snažil chovat nenápadně a mít po celou dobu čisté ruce.
Po krk v extázi - film online | FILMTORO
Je film Po krk v extázi dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Ke Stažení. 720p. Česká. Ke Shlednutí. 480p. Watch Free. DVDrip. České. Download. Cz titulky. Hd. iPad. Stream. Stáhnout. Ulozto. MP4. Zdarma. Film online. Sleduj Filmy. Celý Film.. Český Film. Ke shlédnutí. Full Movie.1080p. Český Dabing. 4k blu ray. iPhone. Avi. Cz dabing. BDrip