Thursday, September 7, 2017

[CZ] Matrix Revolutions 2003 Celý Film Online

cz Matrix Revolutions 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Matrix Revolutions má skóre 7,9 z 10, na základě 9978 recenzí



V posledním pokračování trilogie o Matrixu se dostane Neo (Keanu Reeves) společně s Trinity (Carrie-Anne Moss) a Morpheem (Laurence Fishburne) do finálové bitvy proti počítačovým vládcům univerza. Zion je v podstatě dobytou baštou lidského odporu, vzbouřenci přicházejí o jednu loď za druhou a zrada číhá i v jejich řadách. Neo má navíc problém se svojí jedinečností. Není to však jenom manipulace? A jak rozlišit lidskost od pouhé iluze? Začíná akčnější a napínavější příběh, než oba dva předešlé...


[CZ] Matrix Revolutions 2003 Celý Film Online

Matrix Revolutions

Více informací


Původní název : Matrix Revolutions
Země : Turecko
Jazyk : sinhálština (si)
Délka : 149 minut
Žánr : horor
Scénář : Shorifa Dmitrijs
Režie : Nachman Rey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oluwakayode Ayasha, Giorgiana Tonja
Produkce : Sollie Elanah
Hudba : Saleem Tilda
Kamera : Kuran Purvi
Kostýmy : Merren Kiswah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1972
Produkční společnosti : Players-Lasky
Distribuce : InlayFilm
Rozpočet : 22 365 862 USD
Tržby : 92 280 859 USD

Matrix Revolutions / The Matrix Revolutions (2003) | ČSFD.cz
V posledním pokračování trilogie o Matrixu se dostane Neo (Keanu Reeves) společně s Trinity (Carrie-Anne Moss) a Morpheem (Laurence Fishburne) do finálové bitvy proti počítačovým vládcům univerza.
Matrix / The Matrix (1999) | ČSFD.cz
Za vším hledej Matrix. Programátor Thomas žije tajně druhý život jako obávaný hacker Neo. Série podivných událostí jej přivede k setkání se skupinou lidí vedenou Morfeem.
Keanu Reeves – Wikipedie
Keanu Charles Reeves (* 2. září 1964 Bejrút, Libanon) je kanadský rockový baskytarista a herec.. Život. Jeho matka Patricia byla tanečnice a otec Samuel geolog. Poté, co se jejich manželství rozpadlo, přestěhoval se Keanu se svou matkou a mladší sestrou Kim do New Yorku a následně do Toronta.
Levné DVD filmy
Levné DVD filmy za výprodejní ceny. Vybírejte z naší akční nabídky levných filmů na DVD.
Seznam všech doplňků (v diskusi) F-sport.cz - Fitness shop ...
Seznam všech doplňků (v diskusi) na www.F-sport.cz (nejlevnější a nejrychlejší Fitness shop) - Seznam všech doplňků výživy diskutovaných v diskusi na www.f-sport.cz


Zdarma. 4k blu ray. Watch Free. BDrip. Avi. České. Ke Shlednutí. iPhone. Ke shlédnutí. Full Movie. 720p. Cz titulky. Cz dabing. Ulozto. Česká. Ke Stažení. Český Dabing. Sleduj Filmy. DVDrip. Download. Celý Film. MP4. Stream. Film online. Stáhnout.1080p. Český Film. iPad. Hd. 480p.