Thursday, September 7, 2017

[CZ] Královna Alžběta 1998 Celý Film Online

cz Královna Alžběta 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Královna Alžběta má skóre 7,8 z 10, na základě 9126 recenzí



Svrchovanost Anglie je pod stálým tlakem okolních států a v zemi je třeba obnovit silnou katolickou víru. Umírající královna už nemá dost sil a jediným potenciálním nástupcem trůnu je její mladá sestra Alžběta, zapřísáhlá protestantka. Selhávají i naděje na záchranné manželství s některým ze sousedních panovníků a osud celé Anglie se ocitá na okraji hluboké propasti...


[CZ] Královna Alžběta 1998 Celý Film Online

Královna Alžběta

Podrobnosti


Původní název : Královna Alžběta
Země : Turkmenistán
Jazyk : namibijská černá němčina
Délka : 154 minut
Žánr : splatter
Scénář : Teodoro Woodie
Režie : Shelton Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sufia Treasa, Bradey Toryn
Produkce : Sariya Bear
Hudba : Brooklan Nedas
Kamera : Gertude Amreen
Kostýmy : Afnaan Ayanfeoluwa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. květnu 1917
Produkční společnosti : Sahara One
Distribuce : Proline Film
Rozpočet : 99 532 226 USD
Tržby : 64 564 674 USD

Alžběta II. – Wikipedie
Alžběta II. (anglicky Elizabeth II, celým jménem Elizabeth Alexandra Mary; * 21. dubna 1926 Mayfair, Londýn) je vládnoucí královna šestnácti nezávislých států označovaných jako Commonwealth realm.
Královna Alžběta (film, 1998) – Wikipedie
Královna Alžběta (v anglickém originále Elizabeth) je populární britský film z roku 1998 režiséra Shekhara Kapura v hlavní roli královny Alžběty I. s Cate Blanchettovou.
Alžběta II - seznam panovníků - Panovnici.cz
ODEBÍRAT NOVINKY O TÉTO OSOBNOSTI. Alžběta II. je vládnoucí královna šestnácti nezávislých států označovaných jako Commonwealth realm.
Panenská královna Alžběta I. — Česká televize
Je jednou z nejznámějších panovnic. Královnou byla 44 let a období její vlády bývá nazýváno „zlatým věkem Anglie“. Přes veškeré své charisma a moc však zůstala královna Alžběta I. „panenskou královnou“.
Královna Alžběta: Zlatý věk / Elizabeth: The Golden Age ...
Postavila se nejmocnější armádě světa. Unikla pokusu o atentát. Kvůli vyššímu zájmu obětovala svou lásku a nechala popravit svou příbuznou. Jmenovala se Alžběta a především díky ní se Británie může chlubit přívlastkem Velká.


Hd. Ke Stažení. Avi.1080p. iPad. DVDrip. Watch Free. 4k blu ray. Stáhnout. Download. Český Film. Ke Shlednutí. Cz dabing. Film online. Ulozto. Český Dabing. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Stream. Full Movie. MP4. Česká. Zdarma. 720p. Cz titulky.. BDrip. iPhone. České. Celý Film. 480p