Wednesday, September 13, 2017

[CZ] Kids 1995 Celý Film Online

cz Kids 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Kids má skóre 7,6 z 10, na základě 7682 recenzí



Režisér Larry Clark ve filmu KIDS velmi přesvědčivě zachytil podle scénáře devatenáctiletého mladíka jeden den ze života newyorských teenagerů, jejichž čas takřka beze zbytku vyplňují drogy a se*. Mladíček Telly je posedlý získáváním nezletilých panenských milenek. Kromě jiných předností to pro něj znamená jistotu, že se nenakazí nějakou pohlavní chorobou. Právě on však nevědomky šíří AIDS... Film je velmi sugestivní a znepokojivou moralitou, varující před drogami, násilím a promiskuitou. Clark obsadil do filmu výhradně neherce, jež dokázal přimět k mimořádně spontánnímu projevu. Dospělí se ve filmu až na několik výjimek neobjevují; svět osmnáctiletých "dětí" tu existuje jakoby v izolaci, takže dospělí tu nevystupují ani jako "nepřátelé". Snímek, v četných erotických scénách balancující na hranici měkké pornografie, byl v domácích kinech přístupný (na rozdíl o některých zahraničních států) již od patnácti let. Právě mladé generaci je totiž Clarkovo dílo jako memento určeno.


[CZ] Kids 1995 Celý Film Online

Kids

Více informací


Původní název : Kids
Země : Tanzanie
Jazyk : kanurijština (kr)
Délka : 149 minut
Žánr : horor
Scénář : Larkin Jaber
Režie : Irshaad Laria

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yasna Manthan, Diavian Monjur
Produkce : Ashar Matha
Hudba : Ashby Sohum
Kamera : Davis Chelcie
Kostýmy : Gianna Elifnaz

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. říjen 1929
Produkční společnosti : Limelight Department
Distribuce : Constantin Film
Rozpočet : 02 456 446 USD
Tržby : 36 017 297 USD

HBO GO
Hledané slovo musí mít minimálně tři znaky Žádné výsledky vyhledávání
CK-SPORTKIDS Sport-kids Travel agency
Sportkids známe z Liberce již mnoho let a naše děti s nimi pravidelně sportují již od školky. Na dovolené jsme byli loni poprvé a byla to nejlepší dovolená od doby, co máme s manželem děti.
Komisní prodej – Bazárek | FÓR kids
E-shop Fór-kids.cz nabízí prvotřídní dětské oblečení pro batolata až po školáky. Hezký design a kvalita sortimentu je naší podmínkou. Součástí e-shopu je také bazar dětského oblečení.
Kids and Heroes | Rock'n'roll webzine based in Prague
Koncerty, které byste neměli minout v květnu 2018. I v květnu vám přinášíme výběr koncertů, které byste neměli vynechat, pokud si pak nechcete nad vyprávěním kamarádů a čtením reportů rvát vlasy, že vám
ETY-Kids 5 - sluchátka pro děti | Sluchatka.net
- ETY-Kids 5 - sluchátka pro děti - Sluchatka.net – Nejlevnější sluchátka na netu


BDrip. Avi. Watch Free. DVDrip. Download. České. Film online. Ulozto. Ke Stažení. Ke shlédnutí. 720p. Český Film. MP4. 4k blu ray. Český Dabing. Cz titulky. Full Movie. iPad. Česká.1080p. Stáhnout.. Stream. Cz dabing. Hd. iPhone. Sleduj Filmy. Celý Film. 480p. Ke Shlednutí. Zdarma