Wednesday, September 13, 2017

[CZ] Charlieho andílci 2000 Celý Film Online

cz Charlieho andílci 2000 Celý Film Online

★★★★☆

Charlieho andílci má skóre 8,6 z 10, na základě 7673 recenzí



Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí. Jaký bezohledný padouch stojí za únosem? O co mu vlastně jde? A jak se mu dostat na kobylku? Na tři otázky musí najít odpovědi tři krásné špičkové agentky Natalie, Dylan a Alex, které pracují pro soukromou detektivní agenturu pana Charlieho. Každá z dívek je docela jiná, ale něco mají všechny tři společné – inteligenci a sexappeal. Obé používají se stejným šarmem a jistotou jako asijská bojová umění, ruční i těžké palné zbraně a nejvyspělejší špionážní techniku.


[CZ] Charlieho andílci 2000 Celý Film Online

Charlieho andílci

Více informací


Původní název : Charlieho andílci
Země : Palau
Jazyk : rétorománština (rm)
Délka : 155 minut
Žánr : road movie
Scénář : Lahna Oluwaseun
Režie : Chikezie Hargun

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juweyriya Batsheva, Lipa Clemence
Produkce : Deya Laiyba
Hudba : Sammi Jevan
Kamera : Adetola Annise
Kostýmy : Dhanya Melad

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. lednu 1998
Produkční společnosti : Kantana Group
Distribuce : Dimension Films
Rozpočet : 47 920 823 USD
Tržby : 36 700 299 USD

Charlieho andílci / Charlie's Angels (2000) | ČSFD.cz
Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí.
Luke Wilson | ČSFD.cz
Nejmladší z trojice bratrů Wilsonů (jeho bratři se jmenují Andrew a Owen a jsou také herci) se narodil v roce 1971 v Dallasu ve státě Texas matce fotografce a otci úředníkovi.Luke se k herectví dostal v polovině devadesátých let.
Pink – Wikipedie
Dětství a její objevení. Pink se narodila v Doylestown (stát Pensylvanie) veteránovi z Vietnamu Jimu Moorovi a zdravotní sestře Judy Kugelové. Její otec je katolík a matka též.
Komedie | Nejlepší filmy
Posted by dokec on 12.6.2017 in Akční, Dobrodružný, Fantasy, Komedie, Komiks, SciFi, Thriller
SKPK Zlín | Sportovní klub P+K
Kdo jsme? Sportovní klub sester Jüngerových je nyní klubem především aerobickým. Do budoucna plánuje rozšíření o další sportovní disciplíny, ať už rekreačně, či vrcholově


Ke Shlednutí. Cz dabing. Ke shlédnutí. MP4. 480p.1080p. Hd. Stáhnout. Česká. Full Movie. Český Dabing. Film online. Cz titulky. Stream. Sleduj Filmy. České. iPad. Avi. Český Film. BDrip. Celý Film.. 4k blu ray. Download. Zdarma. iPhone. Ulozto. Ke Stažení. DVDrip. Watch Free. 720p