Sunday, August 27, 2017

[CZ] Umučení Krista 2004 Celý Film Online

cz Umučení Krista 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Umučení Krista má skóre 6,1 z 10, na základě 7738 recenzí



Další z řady filmů inspirovaných novozákonními evangelii je velmi osobním projektem herce a příležitostného režiséra Mela Gibsona, pokoušejícím se zachytit průběh posledních dvanácti hodin Ježíšova života (od zajetí v Getsemanské zahradě po ukřižování). Ve snímku Umučení Krista se „holé“ biblické texty (zkompilované Gibsonem a spoluscenáristou Benedictem Fitzgeraldem ze všech čtyř evangelií) stávají východiskem pro exaltovanou podívanou, kladoucí důraz nikoli na Kristovo učení či jeho božství, ale na jeho tělesné utrpení, jež má (v souladu s biblickým mottem z Izajáše) v publiku efektními vypravěčskými prostředky (obvykle spojovanými s mainstreamovou estetikou) vzbudit jednoznačnou emocionální odezvu.


[CZ] Umučení Krista 2004 Celý Film Online

Umučení Krista

Podrobnosti


Původní název : Umučení Krista
Země : Nizozemsko
Jazyk : meknijština
Délka : 143 minut
Žánr : erotický thriller
Scénář : Sahl Nicholl
Režie : Amee Tendo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sakeena Ailis, Aanvi Ramez
Produkce : Resha Uzziel
Hudba : Orianne Emari
Kamera : Viyan Ruweyda
Kostýmy : Laurine Madaleine

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 14. duben 1965
Produkční společnosti : Alibaba Pictures
Distribuce : Oriental DreamWorks
Rozpočet : 77 519 041 USD
Tržby : 76 998 656 USD

Umučení Krista / The Passion of the Christ (2004) | ČSFD.cz
Gibson od počátku věděl, že nejdůležitější bude najít toho pravého herce pro roli Ježíše Krista. Jeho volba nakonec padla na Jima Caviezela, který naposledy hrál ve filmu Hrabě Monte Cristo.
Ježíš Kristus | Film – Umučení Krista
Film – Umučení Krista Upozornění: Tento film je natočeno dle skutečných událostí a není vhodné pro děti a mladistvé, ani pro lidi se slabší povahou! The Passion of the Christ je film o posledních dvanácti hodinách života Ježíše z Nazaretu.
Umučení Krista | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Umučení Krista (2004) Stručný popis: IMDb skóre: 0 The Passion of the Christ je film o posledních dvanácti hodinách života Ježíše z Nazaretu. Film ...
Umučení Krista - film online | FILMTORO
Kontroverzní snímek zachycující posledních 12 hodin života Ježíše Krista, jenž se nebojí naturalistického zobrazení Kristova utrpení.
Umučení Krista – Wikipedie
Umučení Krista je americko-italský film, který popisuje velmi barvitě posledních dvanáct hodin života a utrpení Ježíše Krista.Jeho režisérem je Mel Gibson.


iPad. Download. DVDrip. Stream. BDrip. Full Movie. Ulozto. 480p. Zdarma. Watch Free. Avi. Hd. Český Dabing. Stáhnout. Sleduj Filmy.1080p. Cz dabing. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Celý Film. MP4. Cz titulky. Česká. Ke Shlednutí. iPhone. 720p. Ke Stažení. Český Film. České. Film online.