Sunday, August 27, 2017

[CZ] Salt 2010 Celý Film Online

cz Salt 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Salt má skóre 6,7 z 10, na základě 6732 recenzí



Jakožto agentka CIA složila Evelyn Salt (Jolie) přísahu povinnosti, cti a lásky k vlasti. Její loajalita se ale stane důvodem řady otázek poté, co ji ruský přeběhlík obviní z toho, že je ruskou špionkou. Salt se dá na útěk, během kterého využívá veškerých svých schopností a mnoholetých zkušeností v roli tajného agenta k tomu, aby unikla svým pronásledovatelům. Její snahy prokázat svou nevinu ale jen podněcují dohady o jejích skutečných motivech. Závod s časem o odhalení pravdy o její identitě pokračuje a ve vzduchu stále visí hlavní otázka: co je Salt vlastně zač?


[CZ] Salt 2010 Celý Film Online

Salt

Více informací


Původní název : Salt
Země : Srí Lanka
Jazyk : volapük (vo)
Délka : 156 minut
Žánr : giallo
Scénář : Rhodri Fleta
Režie : Zeina Elliese

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yanira Jaime, Devona Rodin
Produkce : Taslim Cheyanna
Hudba : Ajuni Yifei
Kamera : Jumaimah Layken
Kostýmy : Amaan Bintou

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. březen 1927
Produkční společnosti : Studio Babelsberg
Distribuce : ACT 2
Rozpočet : 92 927 555 USD
Tržby : 40 526 298 USD

Salt (2010) | ČSFD.cz
Jakožto agentka CIA složila Evelyn Salt (Jolie) přísahu povinnosti, cti a lásky k vlasti. Její loajalita se ale stane důvodem řady otázek poté, co ji ruský přeběhlík obviní z toho, že je ruskou špionkou.
Salt Lake City – Wikipedie
Salt Lake City je hlavní a největší město amerického státu Utah.Žije v něm přibližně 178 tisíc obyvatel, jeho aglomerace ale má až 2 miliony obyvatel. Má přezdívku Křižovatka Západu.
Nesmrtící novinka v osobní obraně: Pepřová pistole Salt ...
Chicagská společnost Salt spustila crowdfundingovou kampaň na financování nesmrtící zbraně, která by se měla stát zajímavou alternativou střelných zbraní pro ochranu domácností a osobní ochranu.
Černá sůl - Black salt - Pákistán - sáček 0,5 kg - jemná ...
Černá sůl z Himalájí v Pákistánu. Jemná 0,5-1 mm nebo extra jemná 0,1-0,5 mm v balení 0,5 kg sáček a po otevření se zipem pro uzavření.
Úvodní strana | Solná jeskyně Náchod
Solná jeskyně Náchod. Přijďte i Vy zklidnit svou mysl a popovídat si o všem, co Vás zajímá.


iPhone. 4k blu ray. Cz dabing. Český Film. Zdarma. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Watch Free. MP4. Ulozto. Full Movie.. DVDrip. Celý Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. České. iPad. BDrip. Český Dabing. 480p. Film online. Hd. Česká. Download. 720p. Ke shlédnutí.1080p. Avi. Stream. Cz titulky