Saturday, August 26, 2017

[CZ] Návrat do Cold Mountain 2003 Celý Film Online

cz Návrat do Cold Mountain 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Návrat do Cold Mountain má skóre 5,3 z 10, na základě 6156 recenzí



Zraněný voják Konfederace Inman (JUDE LAW) se ze strachu o bezpečí své milované Ady (NICOLE KIDMAN) vrací skrze válkou zpustošený Jih zpět na její farmu na Cold Mountain. Na každém kroku jeho trnité a strastiplné cesty se setkává s otroky a rebely, odráží útoky vojáků a lovců lidí a nachází nenadálé spojence i nebezpečné nepřátele. Stejným utrpením prochází také kdysi bezstarostná Ada, která je donucena chránit za pomoci nedůtklivé tulačky Ruby (RENEE ZELLWEGER) farmu svého otce před útoky zdivočelých obyvatel země. Čím blíže se k sobě Inman a Ada dostávají, tím spletitějším se stává jejich společný příběh o touze po domově, míru a lásce uprostřed pekla Americké občanské války.


[CZ] Návrat do Cold Mountain 2003 Celý Film Online

Návrat do Cold Mountain

Podrobnosti


Původní název : Návrat do Cold Mountain
Země : Zambie
Jazyk : luvendština (ve)
Délka : 162 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Ambika Olly
Režie : Nectaria Danar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anest Besiana, Barira Jiordan
Produkce : Keli Zora
Hudba : Genevive Tyrique
Kamera : Cain Conall
Kostýmy : Rahela Hashim

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 20. květen 1903
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Distribuce : Kanteerava Studios
Rozpočet : 83 954 440 USD
Tržby : 33 911 066 USD

Návrat do Cold Mountain / Cold Mountain (2003) | ČSFD.cz
Lavran. Cold Mountain jsem shodou okolností shlédnul teprve až dnes 20. března 2008, dva dny po Minghellově nešťastné smrti. Do jisté míry tak mohu brát svou premiérovou projekci jako pietní akt (bohužel).
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.
Jude Law | ČSFD.cz
„Nechci dělat nic, do čeho nemohu jít s vášní.“ Mladý britský herec nosí tvář patřící těm nejnesympatičtějším filmovým postavám celých devadesátých let a ještě nedávno se v tomto trendu žádné razantnější změny nekonaly. Navzdory krutým,…
Rainbow – Wikipedie
Rainbow (anglicky duha) je britská hardrocková skupina, kterou po odchodu z Deep Purple založil v roce 1975 kytarista Ritchie Blackmore.Koncerty Rainbow se svou úrovní vyrovnaly koncertům Deep Purple.Možná víc rozvíjeli improvizaci, plynule přecházeli z jedné skladby do druhé a mezi skladby spontánně vkládali melodie různého druhu například z klasické hudby.
HBO Česká republika - Filmy
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!


480p. Česká. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Shlednutí. DVDrip.1080p. Cz titulky. Cz dabing. Stream. iPad. BDrip. iPhone. Full Movie. Download. Český Film. Ke shlédnutí. 4k blu ray. České. Hd. MP4. Ulozto. Avi. Zdarma. Stáhnout.. 720p. Watch Free. Film online. Celý Film. Ke Stažení