Saturday, August 26, 2017

[CZ] Karlík a továrna na čokoládu 2005 Celý Film Online

cz Karlík a továrna na čokoládu 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Karlík a továrna na čokoládu má skóre 8,8 z 10, na základě 2695 recenzí



Karlík Bucket žije se svými rodiči a prarodiči v polorozpadlém domku. Jsou chudí, ale milují se a nedali by jeden na druhého dopustit. Nedaleko se nachází obří továrna na čokoládu, kde kdysi Karlíkův děda pracoval a poznal osobně samotného majitele Willyho Wonku. Karlík, který miluje čokoládu má sen se do továrny jednou podívat, ale to se zdá celkem nemožné až do té doby, kdy Willy Wonka vyhlásí soutěž, jejíž pět dětských vítězů z celého světa bude moct strávit jeden den v továrně. Stačí jen v jedné z čokolád najít zlatý kupon...


[CZ] Karlík a továrna na čokoládu 2005 Celý Film Online

Karlík a továrna na čokoládu

Podrobnosti


Původní název : Karlík a továrna na čokoládu
Země : Togo
Jazyk : lingwe uniwersala
Délka : 141 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Rahema Sneh
Režie : Naheda Gwenyth

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sairish Wendolyn, Ranel Rielle
Produkce : Meilech Aviah
Hudba : Bilal Alphonsa
Kamera : Naida Turaya
Kostýmy : Varshini Angelyn

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. srpen 1952
Produkční společnosti : Oriental DreamWorks
Distribuce : Fundamental Films
Rozpočet : 03 394 457 USD
Tržby : 21 020 686 USD

Roald Dahl – Wikipedie
Roald Dahl (13. září 1916 — 23. listopad 1990) byl britský romanopisec, povídkář a scenárista narozený ve Walesu norským rodičům, který se do popředí dostal ve čtyřicátých letech 20. století a stal se jedním z nejprodávanějších autorů na světě.
Vyjmenovaná slova - Moje čeština - Čeština na internetu zdarma
Test: Vyjmenovaná slova (Karlík a továrna na čokoládu) Doplňte správné i/y po obojetných souhláskách do krátké ukázky z knihy Roalda Dahla Karlík a továrna na čokoládu.
TÁBORY 2018 | Yamaha Zlín
Letní hudební a taneční tábor. Termín tábora: 17. - 28. 7. 2018 Místo konání: Táborové středisko Monte Lope v Bílých Karpatech Muzikál: Karlík a továrna na čokoládu.
Johnny Depp – Wikipedie
Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp II. (* 9. června 1963, Owensboro, Kentucky) je americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě, Alenka v říši divů nebo Karlík a továrna na čokoládu.
Alenka v říši divů
Alenka v říši divů je nejenom návratem režiséra Tima Burtona (Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, Karlík a továrna na čokoládu) ke společnosti Disney, ale současně jde o sedmý film, na kterém spolupracuje s Johnnym Deppem (který byl v poslední době k vidění např.


BDrip. Cz dabing. 480p. Česká. Český Dabing.1080p. Cz titulky. Sleduj Filmy. Zdarma. 4k blu ray. Celý Film. Ulozto. 720p. Film online.. Download. DVDrip. iPhone. MP4. Ke Shlednutí. Watch Free. Hd. iPad. Stáhnout. Stream. Full Movie. Ke shlédnutí. Avi. České. Ke Stažení. Český Film