Friday, August 4, 2017

[CZ] Na sv. Valentýna 2010 Celý Film Online

cz Na sv. Valentýna 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Na sv. Valentýna má skóre 6,0 z 10, na základě 8358 recenzí



Den svatého Valentýna přichází každý rok, ať už se nám to líbí, nebo ne. Milostné životy vystavuje zkoušce, vždy je šance na romantické chvíle, nebo na trapné fiasko. Může to být den zmatený, komplikovaný, ale na jeho konci láska vítězí nade vším.
Film Na sv. Valentýna sleduje příběhy téměř dvou tuctů lidí, jak během tohoto svátečního dne nacházejí a ztrácejí lásku ve všech jejích podobách. Mezi aktéry je například velmi zaneprázdněný květinář (Ashton Kutcher) a jeho nejlepší přítelkyně, učitelka (Jennifer Garnerová), která má poměr s ženatým mužem, lékařem (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská velitelka (Julia Robertsová) na dovolené vedou dlouhý rozhovor během mezinárodního letu. Je zde také postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaineová) starající se o svého malého vnuka, jenž se trápí, protože mu chybí spolužák a jeho matka.


[CZ] Na sv. Valentýna 2010 Celý Film Online

Na sv. Valentýna

Podrobnosti


Původní název : Na sv. Valentýna
Země : Bangladéš
Jazyk : rumunština (ro)
Délka : 145 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Rebbeca Aashika
Režie : Nazaneen Athena

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anyah Omario, Merab Audrey
Produkce : Shaquita Raihaanah
Hudba : Fauste Cruiz
Kamera : Mahfooz Muzzammil
Kostýmy : Mayana Aailyah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. duben 1962
Produkční společnosti : Solax Studios
Distribuce : Miramax Films
Rozpočet : 32 780 587 USD
Tržby : 28 059 194 USD

Den svatého Valentýna – Wikipedie
Svátek svatého Valentýna (zkráceně také Valentýn) se slaví v anglosaských zemích každoročně 14. února jako svátek lásky a náklonnosti mezi intimními partnery.
Co se stalo 14. února - Svátek sv. Valentýna, sv. Valentýn ...
Svatek.org - Den svatého Valentýna, pro který se vžilo jen zkrácené označení Valentýn případně sv. Valentýn, je označován jako svátek lásky respektive zamilovaných.
SMÉKALOVO PEKAŘSTVÍ
Valentýnská show - oslava svátku sv. Valentýna - Atrium Hradec Králové; V pátek 14. 2. 2018 jsme v prostorách obchodního centra Atrium v Hradci Králové nabídli nejen všem zamilovaným naše výrobky z cukrářské dílny.
Zdislava
Město Kopřivnice vyhlašuje u příležitosti 70. výročí povýšení na město literární a výtvarnou soutěž do které se zapojí také žáci naší školy. Více informací získáte z plakátku který se zobrazí po rozkliknutí loga oslav.
Malování na porcelán + 9 tipů, co namalovat | Školní svět
Jak se maluje s fixy na porcelán? Nápady na dárky. Vhodné i pro tvoření s dětmi.


Cz dabing. Český Dabing. Ke shlédnutí.. 4k blu ray. DVDrip. Zdarma. Česká. Hd. iPhone. Avi. iPad. České. Download. Ulozto. Stáhnout. Watch Free. Ke Stažení.1080p. Ke Shlednutí. 480p. MP4. Film online. BDrip. Sleduj Filmy. Český Film. Cz titulky. Full Movie. Stream. 720p. Celý Film