Friday, August 4, 2017

[CZ] Mravenec Z 1998 Celý Film Online

cz Mravenec Z 1998 Celý Film Online

★★★★☆

Mravenec Z má skóre 5,5 z 10, na základě 9739 recenzí



Animovaná dobrodružná komedie ze světa hmyzu MravenecZ se může pochlubit pozoruhodnými vizuálními efekty, originalitou a vtipem, jimiž si získala publikum i kritiky. MravenecZ, služebním zařazením dělník-kopáč, trpí pocitem sebeobětování se zájmům mravenčí kolonie i tím, že se nikdo neohlíží na jeho city a potřeby. Jednou však náhodou potká mravenčí princeznu Balu, zamiluje se do ní a aby se s ní mohl znovu sejít, vymění si místo s kamarádem Snovačem, který je voják. Omylem se tak dostane do bitvy s termity, jako jediný ji přežije, ale posléze skončí na útěku coby princeznin únosce. Tím si ovšem na život a na smrt znepřátelí generála Kusadla, který se po sňatku s princeznou chce zmocnit vlády a pak hodlá celé mraveniště vyhubit. Po řadě dobrodružství ve vnějším světě se Z vrací domů a konečně všem dokáže, že je opravdový hrdina!


[CZ] Mravenec Z 1998 Celý Film Online

Mravenec Z

Více informací


Původní název : Mravenec Z
Země : Irák
Jazyk : znakový jazyk
Délka : 145 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Khayyam Nazaha
Režie : Abela Annaleece

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dhani Eryk, Ales Ena
Produkce : Alanood Doloris
Hudba : Zaidaan Davin
Kamera : Renel Jannai
Kostýmy : Sanaiya Merin

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. srpen 1941
Produkční společnosti : Hollywood Pictures
Distribuce : Legendary Pictures
Rozpočet : 15 494 869 USD
Tržby : 17 452 670 USD

Mravenec
Nabídka pro dětské a mládežnické organizace, domy dětí, střediska volného času, občanská sdružení, základní i mateřské školy, školní družiny, sportovní kluby a pro všechny pracující s dětmi.
Mravencovití – Wikipedie
Mravencovití (Formicidae) jsou jednou z nejúspěšnějších skupin hmyzu v živočišné říši, a jsou proto v mimořádném zájmu vědců – myrmekologů, ekologů, biosociologů.Tato úspěšnost je přikládána jejich sociálnímu způsobu života a specializaci. Mravenci jsou sociální hmyz žijící v koloniích ve zbudovaných hnízdech, kterým se v češtině obvykle říká ...
Mravenec Faraon
Vítejte na webu zaměřeném na jednoho z nejrozšířenějšího z mravenů, faraona nebo také latinsky Monomorium pharaonis. Tento druh mravence přicestoval před stovkami let z Afriky a Indonésie.
Mravenec obecný – Wikipedie
Popis. Mravenec obecný je drobný, hnědý až šedočerný, nelesklý mravenec. Zadeček, holeně a násadce tykadel jsou porostlá odstávajícími štětinkami.
SEV Mravenec
Středisko ekologické výchovy MRAVENEC. Se již od roku 1997 věnuje EVVO (Environmentální Vzdělávání, Výchova a Osvěta) na okrese Pelhřimov.


Český Film. Stream. Sleduj Filmy. DVDrip. iPad. Česká. Zdarma. Cz titulky. Ke shlédnutí.1080p. 720p. Watch Free. Cz dabing. 4k blu ray. Ulozto. 480p. Avi. Film online. Hd. Ke Shlednutí. Full Movie. Download. iPhone. Ke Stažení. BDrip. MP4. Celý Film. Stáhnout.. České. Český Dabing