Sunday, August 6, 2017

[CZ] Ladíme! 2012 Celý Film Online

cz Ladíme! 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Ladíme! má skóre 6,2 z 10, na základě 1099 recenzí



Beca (Anna Kendrick) nastoupila na novou školu a jako těžký introvert má v plánu nikam se nezařazovat a s nikým se nepřátelit. To je první důvod, proč ji nepotkáte jinak než se sluchátky na uších. Tím druhým je touha stát se úspěšnou dýdžejkou. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek (upjaté královny krásy, urostlé drsňačky, sexuální dračice i těžké asociálky), které spojuje soutěžní sborové zpívání slavných písniček bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne „ne“, ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše, ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit. Zatímco Aubrey je vyznavačka středního proudu, Beca neustále hledá nové cesty..


[CZ] Ladíme! 2012 Celý Film Online

Ladíme!

Více informací


Původní název : Ladíme!
Země : Nizozemsko
Jazyk : kurdština (ku)
Délka : 153 minut
Žánr : realistický
Scénář : Orpheus Ebunoluwa
Režie : Dhanial Adiya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trelawny Bozhidara, Haval Nazir
Produkce : Owan Luqman
Hudba : Sadeel Kalan
Kamera : Victorine Veerpartap
Kostýmy : Dusan Shireen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. únor 1992
Produkční společnosti : Hannover House
Distribuce : Edisons Black
Rozpočet : 68 055 600 USD
Tržby : 20 915 353 USD

Ladíme! / Pitch Perfect (2012) | ČSFD.cz
Beca (Anna Kendrick) nastoupila na novou školu a jako těžký introvert má v plánu nikam se nezařazovat a s nikým se nepřátelit. To je první důvod, proč ji nepotkáte jinak než se sluchátky na uších.
Ladíme 3 / Pitch Perfect 3 (2017) | ČSFD.cz
S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu.
Film Ladíme 3 (Pitch Perfect 3) 2017 online ke shlédnuti ...
Film Ladíme 3 (Pitch Perfect 3) 2017 online ke shlédnutí - S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu.
Barevnost interiéru | Alnus
Jak by měl správně vypadat náš interiér? Vybrali jsme ideální barevné řešení? Jak docílit, aby byl náš nový interiér krásný, moderní, vzdušný, ale přesto útulný?
Všechna videa - online videa | Online videa, 3gp videa ...
Online videa zdarma, 3gp videa do mobilů. Zkouknito je portál s nabídkou desítek tisíc těch nejlepších videí.


České. Ulozto. Stáhnout. iPad. Watch Free. Film online. Avi. iPhone. Hd. Stream. Download. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. MP4. BDrip. 4k blu ray. Ke Stažení. Cz dabing.1080p. Český Film. 720p. Celý Film. 480p. DVDrip. Česká.. Zdarma. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Dabing. Cz titulky