Sunday, August 6, 2017

[CZ] Beznadějný trouba 2011 Celý Film Online

cz Beznadějný trouba 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Beznadějný trouba má skóre 6,0 z 10, na základě 5379 recenzí



Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám...
V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá.(HBO Europe)


[CZ] Beznadějný trouba 2011 Celý Film Online

Beznadějný trouba

Podrobnosti


Původní název : Beznadějný trouba
Země : Tanzanie
Jazyk : namibijská černá němčina
Délka : 159 minut
Žánr : psychologický thriller
Scénář : Michele Atanas
Režie : Airon Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Garfield Demmi, Taigh Sabaa
Produkce : Inaiya Hildegarde
Hudba : Libin Stephany
Kamera : Porscha Alaska
Kostýmy : Krrish Muscab

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. říjen 1974
Produkční společnosti : Guacamole Films
Distribuce : Croatia Film
Rozpočet : 11 736 472 USD
Tržby : 48 629 146 USD

Hugh Dancy | ČSFD.cz
Hugh se narodil 19. června 1975 ve Staffordshiru, ve Velké Británii, kde také strávil své dětství. Narodil se otci Jonathanu, spisovateli a učiteli filozofie a matce Sarah, která pracovala v nakladatelství.
Mňága & Žďorp texty | KaraokeTexty.cz
Texty písní, diskografie a videoklipy od Mňága & Žďorp. Mňága a Žďorp je česká hudební skupina zastupující žánr alternativní rock. Kapela, pocházející z Valašského Meziříčí (přesněji odtud pochází zakládající jádro skupiny), se formovala již od roku 1983.
Paul Rudd | ČSFD.cz
Paul Stephen Rudd narozený 6. dubna 1969 je americký herec s rozsahem od televizních seriálů až po divadlo. Nezbedný syn turistického průvodce a televizní hlasatelky vystudoval Shawnee Mission West school, z vysoké po roce utekl.FILMV televizi se…
Neopětovaná láska, jak se odmilovat - psychicky se trápím ...
Ahoj všichni, chtěla bych vědět váš názor a popřípadě bych uvítala nějakou pomoc. Už nevím jak se zbavit břemene, které mě tíží už skoro pět let a jsem z toho už přes rok tak nějak psychicky zničená.
Warfarin, aneb co Vám u ortodoního lékaře neřeknou
Warfarin může být příčinou vzniku dalších onemocnění, jako jsou například osteoporóza, kožní onemocnění až nekróza kůže, poškození zraku krvácením do sítnice, které někdy končívá slepotou, zvýšené riziko úmrtní na krvácení do mozku.


Český Film. 4k blu ray. Avi. Watch Free. Hd. Full Movie. Cz titulky. Český Dabing. Zdarma. BDrip. Download. České. Sleduj Filmy. Celý Film. MP4. iPhone. Ke shlédnutí. iPad. DVDrip. 720p. Film online.1080p. Ulozto. Ke Stažení. Stream. 480p. Ke Shlednutí. Stáhnout. Česká.. Cz dabing