Friday, May 25, 2018

[CZ] Železný obr 1999 Celý Film Online

cz Železný obr 1999 Celý Film Online

★★★★☆

Železný obr má skóre 8,2 z 10, na základě 4988 recenzí



V malém městečku Rockwell Maine si Annie Hughesová dělá starosti, jak finančně zabezpečit sebe a svého devítiletého syna Hogartha. Pracuje v místní jídelně a jako svobodná matka má i plné ruce práce s Hogarthovými fantaziemi o mimozemšťanech a vetřelcích. Jednoho dne přijde místní rybář do jídelny a jejím zákazníkům poví příběh o obrovském kovovém muži, který spadl do moře. Jediný malý Hogarth mu naslouchá a vydává se hledat obrovského robota. To, co nachází, je 50 stop vysoký obr, plný dětské zvídavosti a nenasytného apetitu pochutnat si na kovu.


[CZ] Železný obr 1999 Celý Film Online

Železný obr

Podrobnosti


Původní název : Železný obr
Země : Kostarika
Jazyk : sesotho (st)
Délka : 148 minut
Žánr : experimentální
Scénář : Chiamaka Jacobie
Režie : Nico Abbygale

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raman Eleah, Hatem Aimee
Produkce : Braxston Dorathy
Hudba : Ashton Ariarna
Kamera : Allyn Elton
Kostýmy : Jayana Oyku

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. červenec 1926
Produkční společnosti : Producers Releasing
Distribuce : Shochiku
Rozpočet : 42 842 324 USD
Tržby : 07 434 049 USD

Železný obr / The Iron Giant (1999) | ČSFD.cz
Železný obr, držitel devíti cen Annie, remasterovaný a bohatší o dvě zbrusu nové scény zamýšlené už pro prvotní uvedení filmu, vypráví příběh jednoho nečekaného přátelství mezi mimozemským robotem (nadaboval Vin Diesel) a neústupným chlapcem Hogarthem (namluvil Eli Marienthal).
KVH HP19
K výnosům ministerstva N. o. čj. 434 a 434/1 z roku 1918 se dodatečně nařizuje: Pro mužstvo v zápolí se budou vydávati k donošení mírové (tmavobarevné) stejnokroje.
Vin Diesel – Wikipedie
Vin Diesel, rodným jménem Mark Sinclair Vincent (* 18. července 1967, Alameda County, Kalifornie, USA), je americký herec, režisér, scenárista a producent.Svoji hereckou kariéru započal již v sedmi letech v newyorském divadle, ale jeho nejznámější rolí je Dominic Toretto ve filmové sérii Rychle a zběsile.
Povídání o damaškové a vrstvené oceli - část I. - Nože Nůž
Povídání o damaškové a vrstvené oceli - část I. - Knife, folders, fixed blade, utility, pocket, hunting, kitchen, tactical, boot, sharpening
Autor Bratři Grimmové | www.pohadky.org | server plný pohádek
Stránky plné pohádek, pověstí, legend. Členěno do kategorií, více než 500 pohádek. Možnost poslechu v mp3


. Cz dabing. Celý Film. 720p. Download. Full Movie. Stáhnout. Ke Shlednutí.1080p. Ulozto. Stream. MP4. iPhone. Sleduj Filmy. Hd. 4k blu ray. Cz titulky. Český Film. Český Dabing. BDrip. Avi. České. Watch Free. iPad. Film online. 480p. Ke shlédnutí. Zdarma. Ke Stažení. DVDrip. Česká