Tuesday, May 1, 2018

[CZ] Sucker Punch 2011 Celý Film Online

cz Sucker Punch 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Sucker Punch má skóre 8,3 z 10, na základě 5169 recenzí



Tato epická akční fantasy vychází z živé představivosti mladé ženy, jíž snový svět umožňuje unikat z temné reality. Babydoll (Emily Browning) byla uvězněna proti své vůli, neztratila ale vůli k přežití. Pevně odhodlána za svobodu bojovat, vybízí své čtyři spoluzajatkyně - váhavou Sweet Pea (Abbie Cornish), upřímnou Rocket (Jena Malone) sarkastickou Blondie (Vanessa Hudgens), divoce oddanou Amber (Jamie Chung) - aby se spojily a pokusily se uniknout strašlivému osudu z rukou jejich věznitelů.


[CZ] Sucker Punch 2011 Celý Film Online

Sucker Punch

Podrobnosti


Původní název : Sucker Punch
Země : Řecko
Jazyk : arapažština
Délka : 152 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Rafid Annayah
Režie : Aderyn Hemma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Saimon Asaiah, Soz Lev
Produkce : Morgon Edda
Hudba : Kafia Riyadh
Kamera : Oriella Aayah
Kostýmy : Oshan Zahirah

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. květen 1908
Produkční společnosti : Hari Om
Distribuce : Sonet Film
Rozpočet : 29 352 009 USD
Tržby : 54 252 809 USD

Sucker Punch (2011) | ČSFD.cz
Epická akční fantasy podívaná nás zavede do smyšleného světa mladé dívky, jejíž snový svět poskytuje únik z temné reality. Nelimitovaná hranicemi času a prostoru může jít kamkoli si její mysl zamane.
Sucker Punch – Wikipedie
Sucker Punch je americký akční a fantasy thriller od režiséra Zacka Snydera z roku 2011. Děj filmu je o fantazii mladé dívky, která je držena v psychiatrické léčebně, kde se snaží vytvořit plán jak z nemocnice uniknout dříve, než jí bude provedena lobotomie.
FFFILM: Recenze: Sucker Punch - 40%
Sucker Punch brutálně propadl a studio na něm prodělá desetimiliony dolarů. Z toho by podle tebe vyplývalo, že Sucker Punch byl propagován jako chytrý film.
Sucker Punch - online film (2011) | bombuj
Epická akční fantasy podívaná nás zavede do smyšleného světa mladé dívky, jejíž snový svět poskytuje únik z temné reality. Nelimitovaná hranicemi času a prostoru může jít kamkoli si její mys...
Sucker Punch (2011) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Sucker Punch. Epická akční fantasy podívaná nás zavede do smyšleného světa mladé dívky, jejíž snový svět poskytuje únik z temné reality.


480p. Český Dabing. iPhone. Ke Shlednutí. Stream. Watch Free. České. Cz titulky. Česká. Zdarma. Celý Film. BDrip. Film online.1080p. Český Film. 720p. Ulozto. Full Movie. Download. Cz dabing. Ke Stažení. 4k blu ray.. Ke shlédnutí. DVDrip. iPad. Stáhnout. Sleduj Filmy. Avi. Hd. MP4