Thursday, May 24, 2018

[CZ] Pravá blondýnka 2001 Celý Film Online

cz Pravá blondýnka 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Pravá blondýnka má skóre 8,8 z 10, na základě 9736 recenzí



Elle Woods (Reese Witherspoon) je typická blondýnka. Růžová Barbína non plus ultra. Má všechno: je prezidentkou dívčího spolku Hawaiian Tropic, Miss červen ve školním kalendáři, je populární, rozhodně netrpí nedostatkem a především je obdařena přírodní blond hřívou. Chodí s pohledným spolužákem Warnerem Huntingtonem III. (Matthew Davis), a nepřeje si nic jiného, než být paní Huntingtonovou III. Jenže on má jiné plány: musí studovat Harvard a stát se právníkem, a co s naivní blondýnou? Řekne jí: "Hodlám být senátorem, proto potřebuji Jackie, ne Marilyn," a na studiích si nabalí seriózní tmavovlásku Vivian (Selma Blair). Elle má zlomené srdce, ale jen tak se nevzdá. Přihlásí se také na Harvard a zrovna na práva, jen aby mu dokázala, že to také zvládne. Ona, která se vyzná spíš v módě, společenské rubrice novin a organizaci večírků než v teorii státu a práva nebo ve finesách formální logiky.


[CZ] Pravá blondýnka 2001 Celý Film Online

Pravá blondýnka

Podrobnosti


Původní název : Pravá blondýnka
Země : Španělsko
Jazyk : finština (fi)
Délka : 157 minut
Žánr : boxerský
Scénář : Kezzia Steffi
Režie : Daryl Dreya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sajjad Sohana, Cory Mariyambibi
Produkce : Sharaine Nj
Hudba : Zainuddin Wajahat
Kamera : Zishan Nawaal
Kostýmy : Ummay Maegan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. listopad 1900
Produkční společnosti : Original Film
Distribuce : Victor Studios
Rozpočet : 63 962 339 USD
Tržby : 18 463 125 USD

Pravá blondýnka / Legally Blonde (2001) | ČSFD.cz
Elle Woods (Reese Witherspoon) je typická blondýnka. Růžová Barbína non plus ultra. Má všechno: je prezidentkou dívčího spolku Hawaiian Tropic, Miss červen ve školním kalendáři, je populární, rozhodně netrpí nedostatkem a především je obdařena…
Pravá Blondýnka 1 - video | Online videa, 3gp videa ...
Nově !!! =) Zkoukni je to dobrý film =D Prostě typická blondýnka která se obléká do růžového a jednoho dne ztratí Svého přítele, kvůli tomu že si o ní myslí že je blbá.
Pravá blondýnka 2 | Prima
Blondýnka Elle úspěšně vybojovala univerzitní titul a začíná právnickou kariéru u velké firmy.
Pravá blondýnka 2 / Legally Blonde 2: Red, White & Blonde ...
Elle Woods dobyla Harvard a nyní začíná právnickou dráhu u jedné velké firmy. Balancuje mezi náročnou kariérou a přípravami na svatbu s mužem svých snů.
stripzone.cz - Dívky
Muži. Pánský striptýz zaručeně oživí Vaši soukromou či firemní oslavu a stane se tak nezapomenutelným zážitkem pro vaše kamarády či spolupracovníky


Celý Film. Watch Free. Česká. Download. Stáhnout. Hd. BDrip. Český Film. Cz titulky. Ke Shlednutí. DVDrip. České. Avi. 4k blu ray. Ke Stažení. iPhone. Český Dabing. Film online. Full Movie. Ke shlédnutí. Cz dabing. MP4. Sleduj Filmy. 480p. Stream. iPad. Zdarma. Ulozto. 720p.1080p.