Wednesday, May 16, 2018

[CZ] Mezi vlky 2012 Celý Film Online

cz Mezi vlky 2012 Celý Film Online

★★★★☆

Mezi vlky má skóre 8,9 z 10, na základě 9306 recenzí



Skupina ropných vrtařů pracuje v nehostinných podmínkách v aljašské rafinérii 24 hodin denně, sedm dnů v týdnu, po dobu pěti týdnů. Po této době se dělníci chystají na zaslouženou dovolenou. Na cestě domů je ovšem zastihne strašlivá bouře a jejich letadlo se zřítí do bohem zapomenuté aljašské tundry. Zahyne téměř celá posádka letadla kromě osmi přeživších, kteří se v čele s mužem jménem Ottway vydávají na nebezpečnou pěší túru domů. Do cesty se jim ovšem postaví nejen krutý mráz, sníh, vítr, nedostatek jídla a postupné fyzické vyčerpání, ale i krvelačné bestie v podobě smečky obrovských vlků, kteří přeživší trosečníky jednoho po druhém likvidují. Ottway, jehož úkolem v rafinérii bylo odhánět vlky z pracovní zóny, si nyní sám připadá jako vetřelec ve vlčím teritoriu a cítí, že si vlci přišli pro odvetu. Začíná boj mužů s hladovými šelmami na život a na smrt.


[CZ] Mezi vlky 2012 Celý Film Online

Mezi vlky

Podrobnosti


Původní název : Mezi vlky
Země : Mexiko
Jazyk : itonama
Délka : 147 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Jubair Bhavishya
Režie : Adanna Lezma

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ysobel Annika, Tora Maizey
Produkce : Gibril Zakeriya
Hudba : Essah Adewunmi
Kamera : Deana Lillianna
Kostýmy : Keyan Alreem

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. srpen 1950
Produkční společnosti : Gaumont Film
Distribuce : Belarusfilm
Rozpočet : 50 340 717 USD
Tržby : 21 444 568 USD

Vlk – Wikipedie
Vlk je český název pro některé druhy rodu Canis.Nejznámější je vlk obecný
Hora mezi námi (2017) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Alex (Kate Winslet) je fotoreportérka, která spěchá na vlastní svatbu. Má ji už za dva dny. Na letišti ji však zaskočí nečekané potíže, pravidelné lety jsou kvůli blížící se bouři zastaveny.
Vlk obecný – Wikipedie
Hmotnost: 16–80 kg. Průměrná hmotnost severních vlků se pohybuje mezi 35–40 kg, jedinci nad 54 kg jsou neobvyklí. Potvrzená rekordní hmotnost severoamerického vlka je 80 kg, euroasijského 86 kg.
Hora mezi námi / The Mountain Between Us (2017) | ČSFD.cz
venison. Vcelku se mi "Hora mezi námi líbila (teda jako moc nepobírám název).. Kate Winslet je jedna z mých nejoblíbenějších hereček, tudíž sázka na jistotu..
Nebezpeční mazlíčci — Česká televize
Plzeňský režisér a chovatel zpířat Václav Chaloupek vzpomíná na natáčení večerníčků s divokými zvířaty, která si leckdy ochočil a vytvořil k nim hlubší vztahl.


Ke shlédnutí. Cz dabing. Hd. Stream. Cz titulky. iPhone. iPad. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Česká. Ke Shlednutí. České. DVDrip. 720p. Watch Free. Ulozto. 480p. BDrip. MP4. Full Movie. Zdarma. Stáhnout. Avi. Ke Stažení. Český Film. Download.. Český Dabing.1080p. Celý Film. Film online