Monday, May 7, 2018

[CZ] Hon na lišku 2014 Celý Film Online

cz Hon na lišku 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Hon na lišku má skóre 6,9 z 10, na základě 6466 recenzí



Olympijský vítěz v zápase Mark Schultz (Channing Tatum) žije v chudobě a zapomnění ve Wisconsinu. Nečekaně se mu dostane pozvání od bohatého dědice Johna du Ponta (Steve Carell), aby se nastěhoval do jeho okázalého sídla, kde má sestavit a trénovat zápasnický tým pro olympiádu v Soulu v roce 1988. Schultz, který touží vykročit ze stínu svého slavného staršího bratra Davea (Mark Ruffalo), vyhlášeného zápasnického trenéra a taktéž držitele zlaté medaile. Du Pont, jenž se snaží získat respekt svých vrstevníků a zapůsobit na svou odmítavou matku (Vanessa Redgrave), se s ohledem na své rozsáhlé finanční prostředky a špičkové technické vybavení, které má na farmě Foxcatcher k dispozici, staví do pozice hlavního trenéra celého týmu. Jak Mark svého mecenáše stále silněji začíná vnímat coby otcovskou postavu, mění se i vztah mezi nimi.


[CZ] Hon na lišku 2014 Celý Film Online

Hon na lišku

Podrobnosti


Původní název : Hon na lišku
Země : Katar
Jazyk : norština (no)
Délka : 158 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Sunehra Azim
Režie : Aronas Eidy

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Takwa Samira, Efezino Wana
Produkce : Shylo Chantal
Hudba : Kincso Madyson
Kamera : Ramaya Ieasha
Kostýmy : Ritaj Elmi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. prosinec 1943
Produkční společnosti : Belarusfilm
Distribuce : T-Series
Rozpočet : 42 027 171 USD
Tržby : 42 274 356 USD

Liška obecná (šelma) – Wikipedie
Hárání (kaňkování) přichází zpravidla v lednu a v únoru.V té době se o jednu lišku uchází několik samců a toto soupeření bývá doprovázeno zápasy. Vlastní páření se odbývá většinou uvnitř nory většinou v lese, málokdy na otevřené ploše nebo v polích.Liška si noru buďto vyhrabe, nebo osídlí noru po jiné zvěři.
Channing Tatum – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Cullmanu, ve městě v Alabamě. Je synem Kay a Glenna Tatumových. Má anglické předky. Když mu bylo 6 let, přestěhoval se s rodinou do Mississippi.. Během dětství vystřídal sporty jako fotbal a baseball a studoval válečnou strategii. Získal fotbalové stipendium na Glenville State College, ale později se přestal o tento sport zajímat.
Knihy
Joomla! - nástroj pro dynamický portál a redakční systém
Novinky | Chovatelská stanice z Heneberk
MSBL 2016 18.07.2016. Máme za sebou další pracovní víkend, pro tentokrát jsme jej prožili na Turé Luce v našem oblíbeném areálu. Výsledky sice neopakují úspěchy minulého týdne, ale rozhodně se není za co stydět!
Novinky | Tárak | Pro inspiraci a pozvednutí ducha
Kronika virtuálního světa, proslulého německého dokumentaristy Wernera Herzoga, nabízí mnohostranný pohled na spletitou krajinu internetu od jeho zrodu až po současnost.


Hd. Ulozto. Sleduj Filmy. Český Dabing. iPad. Full Movie. MP4. Česká. Cz titulky. Stáhnout. Ke shlédnutí. Ke Stažení. BDrip. Film online. Cz dabing. Download. 720p. Stream. DVDrip.1080p. Ke Shlednutí. 480p. Watch Free. České. Avi.. 4k blu ray. Český Film. Celý Film. Zdarma. iPhone