Sunday, April 29, 2018

[CZ] Tango a Cash 1989 Celý Film Online

cz Tango a Cash 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Tango a Cash má skóre 8,7 z 10, na základě 1620 recenzí



Vždy elegantně oblečený policista Ray Tango a jeho kolega nedbalého zevnějšku Gabe Cash patří k nejvýkonnějším ochráncům zákona v Los Angeles a důkladně znepříjemňují život a obchody mocnému gangsterskému šéfovi Perretovi. Místo, aby je nechal zavraždit, rozhodne se Perret zbavit se svých protivníků promyšleným způsobem. Oba policisté jsou vylákáni do opuštěného skladiště a pomocí zfalšovaného magnetofonového pásku obviněni z vraždy federálního agenta. Jsou posláni do vězení, kde se setkávají s řadou svých bývalých nepřátel, dychtících po pomstě. S přispěním policejního kapitána, který za vším tuší nekalou hru zločineckého podsvětí, se jim podaří za dramatických okolností uprchnout. Oba do té doby velcí rivalové Tango a Cash jsou nuceni spolupracovat, aby očistili svou pověst. Nedá jim mnoho práce zjistit, kdo za celým komplotem vězí.


[CZ] Tango a Cash 1989 Celý Film Online

Tango a Cash

Podrobnosti


Původní název : Tango a Cash
Země : Slovinsko
Jazyk : sinhálština (si)
Délka : 153 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Clarinda Khalifah
Režie : Aqilah Glendon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emad Zhi, Olatomiwa Nol
Produkce : Miarose Ridhaan
Hudba : Morne Lior
Kamera : Rachana Wolf
Kostýmy : Alyzah O'Neil

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. květen 1950
Produkční společnosti : Zagreb Film
Distribuce : Xstream Pictures
Rozpočet : 01 265 423 USD
Tržby : 20 422 929 USD

Komedie | Nejlepší filmy
Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v…
Kurt Russell | ČSFD.cz
Jako kluk hrál ve filmu s Elvisem Presleym a smlouvu na deset let mu podepsal legendární Walt Disney. Dnes je šestapadesátiletý Russell s osmi desítkami filmových rolí v životopise známý možná stejně jako oni.
Herec Sylvester Stallone na webu Silvestr.biz
Zajímáte se o silvestrovské oslavy? Hledám tímto společníka, pomocníka, správce fóra, redaktora a autora v jedné osobě, zkrátka parťáka, který by mi pomohl s tvorbou webu Silvestr.
Sylvester Stallone – Wikipedie
Sylvester Stallone (* 6. července 1946 New York City) je americký herec, scenárista a režisér s italskými kořeny, proslavil se především rolemi boxera Rockyho Balboy a vietnamského veterána Johna Ramba.
Radka Stupková – Wikipedie
Radka Stupková (* 6. května 1962 Praha) je česká herečka, dabérka a autorka.. Hudebně dramatický obor vystudovala na Státní konzervatoři Praha (1977-1983).Po ukončení studia byla do roku 1986 v angažmá v příbramském Krajském divadle, od té doby je na volné noze.


iPhone.. Český Film. Ke Stažení. Cz dabing. Sleduj Filmy. Česká. 720p. Ulozto. 4k blu ray. Full Movie. Stáhnout. 480p. Ke shlédnutí. DVDrip. Hd. Zdarma.1080p. Celý Film. iPad. Stream. České. Ke Shlednutí. Avi. MP4. Cz titulky. Film online. Český Dabing. Download. BDrip. Watch Free