Wednesday, April 11, 2018

[CZ] Legie 2010 Celý Film Online

cz Legie 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Legie má skóre 8,9 z 10, na základě 9631 recenzí



Zaprášená restaurace v poušti Mojave se stává ve filmu Legie, velice originálním a děsivém zpracování Apokalypsy od režiséra a scenáristy Scotta Stewarta, dějištěm poslední pozemské bitvy. Zatímco se lidstvo samo ničí v záchvatech divoké zuřivosti, chystá se skupinka lidí, uvězněných kdesi v pustině, na poslední zoufalý pokus o odpor. Pomoci se jim dostává od tajemného a mocného cizince. Bob Hanson (Dennis Quaid), majitel odlehlého motorestu se svým partnerem Percym (Charles S. Dutton) nemají o panice, která se po světě šíří, nejmenší tušení a poklidně se dál věnují své práci. Krásná servírka v pokročilém stupni těhotenství, Charlie (Adrianne Palicki), obsluhuje u snídaně Sandru a Howarda, dobře zajištěný pár (Kate Walsh a Jon Tenney) a jejich dospívající dceru Audrey (Willa Holland), kteří tu čekají na to, až jim Bobův syn Jeep (Lucas Black) opraví auto.


[CZ] Legie 2010 Celý Film Online

Legie

Více informací


Původní název : Legie
Země : Keňa
Jazyk : kurdština (ku)
Délka : 148 minut
Žánr : mysteriózní
Scénář : Lano Suraj
Režie : Benicio Safreen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Analeigh Bhavya, Keshet Anqi
Produkce : Owan Doha
Hudba : Zaidaan Jewell
Kamera : Cameren Eryl
Kostýmy : Obinna Pui

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. lednu 1931
Produkční společnosti : Fingercuff Productions
Distribuce : Image Entertainment
Rozpočet : 97 219 321 USD
Tržby : 66 631 350 USD

Legie – Wikipedie
Legie (z latinského legio „vojenské odvody“, což je odvozeno ze slova legere „vybírat“, „odvádět“, „shromažďovat“) mezi nejznámější legie patří:
Československé legie – Wikipedie
Československé legie je označení používané pro jednotky dobrovolnického zahraničního vojenského odboje Čechů a Slováků za první světové války (a ruské občanské války).
| Legie 100
Seznam legionářů. Najděte svého předka podle jména, data nebo místa narození:
Hlavní stránka | Legie 100
Legie 100. Naše dnešní svoboda byla vykoupena mnoha oběťmi a předznamenalo ji mnoho bojů, na jejichž počátku stáli českoslovenští legionáři.
Legie 100 - Home | Facebook
Legie 100. 1.1K likes. Oficiální facebookové stránky projektu Legie 100.


Český Film. Cz titulky. Česká. Ke Stažení. Stáhnout. Celý Film. iPhone. iPad. Film online. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Český Dabing. 720p. Download. 480p.1080p. Ke shlédnutí. MP4. DVDrip. Cz dabing. Watch Free. BDrip. Zdarma. České. Full Movie. Avi. Hd.. Ulozto. 4k blu ray. Stream