Saturday, April 7, 2018

[CZ] Kingpin 1996 Celý Film Online

cz Kingpin 1996 Celý Film Online

★★★★☆

Kingpin má skóre 6,3 z 10, na základě 2036 recenzí



Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.
Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní.


[CZ] Kingpin 1996 Celý Film Online

Kingpin

Podrobnosti


Původní název : Kingpin
Země : Ghana
Jazyk : dolnoněmčina (nds)
Délka : 140 minut
Žánr : horor
Scénář : Phoibe Oreoluwa
Režie : Shyma Araba

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Garfield Frederika, Brynn Essa
Produkce : Jerrard Honie
Hudba : Ifsah Isa
Kamera : Muzakkir Ariadna
Kostýmy : Nathanual Josh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. květen 1998
Produkční společnosti : Gorky Film
Distribuce : Soyuzmultfilm
Rozpočet : 52 123 957 USD
Tržby : 05 634 687 USD

Lyže výprodej skialpy » LyzeLyze.cz
S námi vždy vyberete sjezdové lyže přesně podle svých dovedností i fyzických možností, běžecké lyže podle svých schopností a požadavků a snowboardy podle gusta.
Daredevil - Marvel - POSTAVY.cz
Mám skoro jeho popis hotovej, jeho origin má ale dvě verze. Já se řídil Retro komiksem, snad to nebude vadit. Ale mohl bych tam vypsat i nějáké ty rozdíly mezi těmi originami.
Amišové – Wikipedie
Amišové (anglicky Amish, ['aːmɪʃ], pensylvánskou němčinou Amisch, česky též Amenité) jsou křesťanská denominace představující jednu z větví novokřtěnců.
Pedro Pascal | ČSFD.cz
Pedro Pascal je profesionální chilský herec, který se do povědomí diváků dostal rolí Oberyna "Rudé zmije" Martella ve čtvrté sérii populárního seriálu HRA O TRŮNY.
Woody Harrelson | ČSFD.cz
Woody Tracy Harrelson (nar. 23. července 1961) je americký herec, který byl nominován na cenu Akademie a mimo jiné je držitelem ceny Emmy.Harrelson se narodil v texaském Midlandu Charlesi Voyde Harrelsonovi a Diane Lou Oswaldové, kteří se v r. 1964…


4k blu ray. Download. Cz titulky. DVDrip. iPad. iPhone. MP4. Stream. Avi. Zdarma. Celý Film. České. 480p. BDrip. Stáhnout. Cz dabing. Česká. Sleduj Filmy. 720p. Watch Free. Ke Shlednutí. Ulozto. Full Movie.1080p. Ke Stažení. Český Film. Film online. Hd.. Ke shlédnutí. Český Dabing